reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ogromnie się cieszę z dzisiejszego dnia.
I wierzę, że jutro też będzie dobrze!:-)

:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

li-6403.png

Matko alez sie ciesze - takie dobre wiesci:tak::tak::tak::-):-):-). Trzymam mocno kciuki i modle sie za dzisiejsze wybudzenie Majuni - oby opromienila swoich Rodzicow najpiekniejszym usmiechem:tak::tak::tak:. Wstawaj nasza mala Spiaca Krolewno!!!!

Czesc Kobitki...Moniczko bedzie dobrze...zobaczysz...wiem z doswiadczenia...Moja Veroniczka po operacjii tez baarrdzo schudla,nozki miala zimne ale sie unormowalo...Majka potrzebuje czasu a raczej jej organizm...Jest silna dziewczynka,gdyby tak nie bylo poddala by sie juz dawno:)))moge sobie wyobrazic jak bardzo jest Ci ciezko i ten ciagly stres ale bedzie dobrze...Bog jest z Wami...
A tak na marginesie to mialam niezla nerwowke przez Ciebie ;))) codziennie od 15 listopada sprawdzalam Twoj pamietnik a tam nic...nawet po 2 razy dziennie...dopiero dzisiaj desperacko przez wyszukiwarke znalazlam to forum...jest 2 w nocy a ja od 3 godz czytam i placze...ciesze sie,ze jest w miare...modlilam sie ciagle chociaz nie wiedzialam co sie dzieje...wierze ze za jakis czas zabiezesz swoja kruszyke na spacer i bedziesz mogla sie cieszyc kazdym jej kroczkiem i nowym slowkiem...i niech bedzie nim slowo ''mama'':))
lece lulu ale przed poklepie do Bozi o sily dla Majki...Moniczko badz silna i mysl o tym spacerku:) musisz wierzyc ze bedzie dobrze...Twoja zabka potrzebuje Twojej wiary...

NikaMD---czesc siostrzyczko mojej bratowej:))))
wszedzie Cie pelno:))):-):-Dbuziaki dla Michasia...

Cześć e-cioteczki!!!
Będzie ciężko bez info od Moniki, ale musimy liczyć, że wieści smsowe przyjdą jak najszybciej.
Majeczko dzisiaj musisz być bardzo silna!!! Wybudzą Cię i zobaczysz ukochaną Mamę!!! To Dziecko jest niesamowite, ma tyle sił i napewno teraz szybciej dojdzie do Siebie!!! Monika macie niesamowitą Córkę!!!
A ja tutaj już wyszeptałam parę słów do Bozi o opiekę nad Majką i mocno trzymam kciuki!!! I z niecierpliwością czekam na wieści!!!
Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki!!!

Dzień dobry wszystkim e-cioteczkom!!!
Czekam na wieści o wybudzeniu Majeczki. Co to będzie za wzruszenie dla Rodziców, gdy ta Mała Wojowniczka otworzy swoje śliczne oczęta. Ani się obejrzycie Moniko i Marcinie, a Majka będzie tańczyc wygibasy przed lustrem tarmosząc maskotki i dokazując. Energii w niej ogrom, trudno Wam będzie za nią nadążyc ;-).
Majeczka to ewenement - z taką siłą walki (!!!)
Pozdrowienia dla MMM!!!
Módlmy się dzisiaj za całą Trójkę, bo to przełomowy dzień!!!
Tak się cieszę...:-):-D:-)

li-6403.png

hej kobiety super wiesci...........wczoraj nie mailam jzuz sily by wieczorem zajrzec na forum.................bardzo sie ciesze ze wiesci sa tak optymistyczne i wiem , ze beda jeszcze bardziej:tak::-)
Trzymam kciuki by wybudzenie przebiegalo spokojnie i bez zadnych komplikacji :tak::-)

reklama
Witajcie e-ciocie :-)

Nie było mnie parę dni, bo zmagałam się z choroba swojej córeczki ale myślami byłam cały czas z Mają i Jej rodzicami...

Nie umiem wyrazić tego jak bardzo sie cieszę że Majeczka juz zamknieta i że cały ten zabieg obył sie bez komplikacji...no a nasza dzielna dziewczynka tak pięknie sobie radzi...
Wybudzanie Majuni będzie najpiękniejszym wydarzeniem od tyyylu dni :-):tak::-) Więc modlę się nadal, trzymam kciuki i mooocno wierzę że Maja da sobie radę ze wszystkim :tak:

PS. Madziu...powtórzę po raz kolejny...jesteś Aniołem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry