reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ogromnie się cieszę z dzisiejszego dnia.
I wierzę, że jutro też będzie dobrze!:-)

:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

li-6403.png

Matko alez sie ciesze - takie dobre wiesci:tak::tak::tak::-):-):-). Trzymam mocno kciuki i modle sie za dzisiejsze wybudzenie Majuni - oby opromienila swoich Rodzicow najpiekniejszym usmiechem:tak::tak::tak:. Wstawaj nasza mala Spiaca Krolewno!!!!

Czesc Kobitki...Moniczko bedzie dobrze...zobaczysz...wiem z doswiadczenia...Moja Veroniczka po operacjii tez baarrdzo schudla,nozki miala zimne ale sie unormowalo...Majka potrzebuje czasu a raczej jej organizm...Jest silna dziewczynka,gdyby tak nie bylo poddala by sie juz dawno:)))moge sobie wyobrazic jak bardzo jest Ci ciezko i ten ciagly stres ale bedzie dobrze...Bog jest z Wami...
A tak na marginesie to mialam niezla nerwowke przez Ciebie ;))) codziennie od 15 listopada sprawdzalam Twoj pamietnik a tam nic...nawet po 2 razy dziennie...dopiero dzisiaj desperacko przez wyszukiwarke znalazlam to forum...jest 2 w nocy a ja od 3 godz czytam i placze...ciesze sie,ze jest w miare...modlilam sie ciagle chociaz nie wiedzialam co sie dzieje...wierze ze za jakis czas zabiezesz swoja kruszyke na spacer i bedziesz mogla sie cieszyc kazdym jej kroczkiem i nowym slowkiem...i niech bedzie nim slowo ''mama'':))
lece lulu ale przed poklepie do Bozi o sily dla Majki...Moniczko badz silna i mysl o tym spacerku:) musisz wierzyc ze bedzie dobrze...Twoja zabka potrzebuje Twojej wiary...

NikaMD---czesc siostrzyczko mojej bratowej:))))
wszedzie Cie pelno:))):-):-Dbuziaki dla Michasia...

Cześć e-cioteczki!!!
Będzie ciężko bez info od Moniki, ale musimy liczyć, że wieści smsowe przyjdą jak najszybciej.
Majeczko dzisiaj musisz być bardzo silna!!! Wybudzą Cię i zobaczysz ukochaną Mamę!!! To Dziecko jest niesamowite, ma tyle sił i napewno teraz szybciej dojdzie do Siebie!!! Monika macie niesamowitą Córkę!!!
A ja tutaj już wyszeptałam parę słów do Bozi o opiekę nad Majką i mocno trzymam kciuki!!! I z niecierpliwością czekam na wieści!!!
Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki!!!

Dzień dobry wszystkim e-cioteczkom!!!
Czekam na wieści o wybudzeniu Majeczki. Co to będzie za wzruszenie dla Rodziców, gdy ta Mała Wojowniczka otworzy swoje śliczne oczęta. Ani się obejrzycie Moniko i Marcinie, a Majka będzie tańczyc wygibasy przed lustrem tarmosząc maskotki i dokazując. Energii w niej ogrom, trudno Wam będzie za nią nadążyc ;-).
Majeczka to ewenement - z taką siłą walki (!!!)
Pozdrowienia dla MMM!!!
Módlmy się dzisiaj za całą Trójkę, bo to przełomowy dzień!!!
Tak się cieszę...:-):-D:-)

li-6403.png

hej kobiety super wiesci...........wczoraj nie mailam jzuz sily by wieczorem zajrzec na forum.................bardzo sie ciesze ze wiesci sa tak optymistyczne i wiem , ze beda jeszcze bardziej:tak::-)
Trzymam kciuki by wybudzenie przebiegalo spokojnie i bez zadnych komplikacji :tak::-)

reklama
Witajcie e-ciocie :-)

Nie było mnie parę dni, bo zmagałam się z choroba swojej córeczki ale myślami byłam cały czas z Mają i Jej rodzicami...

Nie umiem wyrazić tego jak bardzo sie cieszę że Majeczka juz zamknieta i że cały ten zabieg obył sie bez komplikacji...no a nasza dzielna dziewczynka tak pięknie sobie radzi...
Wybudzanie Majuni będzie najpiękniejszym wydarzeniem od tyyylu dni :-):tak::-) Więc modlę się nadal, trzymam kciuki i mooocno wierzę że Maja da sobie radę ze wszystkim :tak:

PS. Madziu...powtórzę po raz kolejny...jesteś Aniołem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry