reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny.
Nie mam nic przeciwko temu, że zachowałyście obraz Mai, nie tylko w sercu :)
Tęsknie za nią, ostatnio bardzo często oglądam wszystkie nasze zdjęcia i wspólnie z M dochodzimy do wniosku, że Maja jest na nich taka radosna, normalna, jak zdrowe dziecko - nie widać, jak bardzo była chora i ile wycierpiała. Udało nam się uwiecznić, praktycznie tylko te najlepsze momenty. Dziś dziękuję za to, bo przywołują one te piękne wspomnienia, pozostałe zostały wyciszone.

W zeszły weekend byliśmy na urodzinkach Hani, więc mogę wam powiedzieć, że Hanuś świetnie wygląda, brzuszek taki krągły. Mama odkrywa uroki odbierania kopniaków w różne narządy he he.
Spotkanie z dziewczynami jeszcze się nie odbyło, ale wszystko jest do ugadania.
Z Karolcią widziałyśmy się chwil pare, bo przybyła później po pracy - czy ja o czymś nie wiem?
Czas ogólnie pędzi przed siebie, jak pomyślę, że już sporo wakacji za nami, to jakoś tak mi dziwnie, bo wyjątkowo w tym roku nie mamy konkretnych planów na urlop. Liczę na spontan, może się cosik wykluje.
To narazie tyle. Miłego dnia wszystkim życzę.:tak:

reklama
Ciesze sie Monia ze nie masz nic przeciwko...dobrze ze u Hani wszystko w porzadku:tak:
Krupka własnie o Patryczka mi chodziło..ale procz monitorowania oddechu ważna jest szybka reakcja..ja w sumie z jednej strony ciesze się ze Dominik będzie ciągle pod czujnym okiem personelu i lekarzy..co nie umniejsza temu że trudno mi sie bedzie z Nim rozstać na aż tyle....ale damy rade:tak:
Tynka dzieki serdeczne za kciuki, beda potrzebne:tak:
Moniu spontany sa nieraz lepsze od planowanych wypadow, wiec tego Wam zyczę:tak:
milego dnia kochane
i oczywiście jak zawsze wspominam Majeczke i Oliwke...:-(

czesc dziewczyny, Tynka kochana jestes - jestem tutaj jestem ale pisac nie zawsze mam sily, u mnie lepiej, sa dni lepsze i gorsze ale ogolnie jest lepiej :-) zmeczona jestem prawie caly czas, no i jeszcze sprawa wakacji - chyba jednak zrezygnujemy z wyjazdu nad morze, stwierdzilam ze pakowanie sie w dlugi z powodu tygodnie nad morzem jest glupota.... ech moze za rok.....

no wlasnie babeczki kochane to kiedy i u kogo sie widzimy, ja mam wolne od przyszlego czwartku (urlop) i Pawel tez ma wolne wiec mozemy zrobic spotkanie z chlopami rowniez, moze u Hani grill co? ale taki w dzien hehe, moje dziecko bys ie wyhasalo jak ostatnio gdy Pawel byl sam u Was :-) czekam na propozycje i na wszystkie od razu sie zgadzam :-) buzi!!! :*

Kasia819 usciski dla babci :-)

No zgadza się Kasiu. Reakcja byla natychmiast, gdy lekarz dowiedzial sie od matki, której w koncu udalo sie go znaleźć.... Gdyby zaalarmował sprzet reakcja byłaby natychmiastowa a Patryku byłby dzis zdrowym dzieciaczkiem. Straszna historia :no:

Mój mały miał monitorowaną prace serca chyba, nie wiem, nie znam sie na tych urządzeniach.

Oczywiscie nie dziwie Ci się, ze nie masz zaufania do tej placówki i wiem, ze dasz rade. Tylko jak pomyślę o tych bezdusznych przepisach to mi sie noz w kieszeni otwiera :wściekła/y: I naprawde nie ma co ich usprawiedliwiać :wściekła/y: Jak nie mają warunków, to niech robią mniej zabiegów, albo unowoczesnią szpital. A nie wszystko najtanszym kosztem i najczesciej kosztem pacjenta :confused:

Trzymam kciuki za dobre wyniki:)

Monia, Karolcia, do mnie możecie przyjechać zawsze!! Ja w domku jestem.

Od wczoraj trochę więcej odpoczywam, bo jakoś po urodzinach trochę gorzej się poczułam. Ale damy radę. :) Zapraszam!!!

Tak krupka z tymze to juz nie wina lekarzy..:( ze jest jak jest,,wiem ze św .wojciech i tak wiaze ledwie koniec z koncem, niby zalezy jaki oddzial ale ogolnie tak jet..tylko kurcze szpital dzieciecy powinien byc jakos specjalnie przystosowany...

Kasia819 BRAWO za decyzję o biopsji, najważniejsza jest profilaktyka :tak::tak::tak: Moja Mama rok temu robiła mammografie i równiez została skierowana na biopsje bo cos tam znaleziono (7mm), okazało się, ze to cysta, po pół roku powtórnie zrobiła badanie i po guzku nie ma śladu :-D

Fajnie macie Dziewczyny, że żyjecie w przyjaźni, spotykacie się w "realu". Prawdziwa, bezinteresowna przyjaźń to prawdziwy skarb w obecnych czasach (i niestety coraz większa rzadkość :baffled:)

Fajnie macie Dziewczyny, że żyjecie w przyjaźni, spotykacie się w "realu". Prawdziwa, bezinteresowna przyjaźń to prawdziwy skarb w obecnych czasach (i niestety coraz większa rzadkość :baffled:)

Riefenstahl zgadzam się Z Tobą w stu procentach!!!
Życzę cioteczki udanego spotkania!

Często odwiedzam stronę Patryczka i żal ściska mi serce. Coś poszło nie tak i życie wielu ludzi się zawaliło. Mam nadzieję, że rehabilitacja powoli będzie go budzic. Śliczny chłopczyk.

U mnie ostatnio kiepsko z samopoczuciem (zwalam na wiatry...). Czasem mam tego dośc :(

Miłego weekendu e-cioteczki! Buziaki!

Aniołki
[*]
[*]

li-6403.png

Witajcie dziwczyny !!!!
Ja na chwileczkę chciałam się tylko przywitać i pożegnać bo nie bedzie mnie tydzień gdyż jadę na urlop !!!!! a jeszcze bardziej się z tego cieszę bo ma być nad orzem upaknie cały tydzień więc bedzie można zaliczyć kąpiel na Helu !!!:-D:-D;-);-)

życzę wszystkim wam pięknej pogody dużo uśmiechu na twarzy i miłości !!!:-):-)
Mońcik wielkie uściski dla Ciebie !!!!
Haniu buziolki dla Ciebie i dla maleństwa !!!
WSZYSTKIM WAM SLĘ BUZIACZKI DZIEWCZYNY !!!!!
PA PA do następnego razu !!!!

(*)(*)(*) MAJECZKO...................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ja tez wpadam sie pożegnać bo jutro wyruszamy do Darłówka:-)
Trzymajcie sie cieplutko no i nie zapomnijcie o nas ;-)
Ściskam wszytskie cioteczki buziaki .........a teraz lece sie pakować :zawstydzona/y::sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry