reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane..a ja raz jeszcze prosze o modlitwe, za moja babcie...za tydzień kolejna operacja..ale juz tylko po to by przedłużyć JEJ życie:(....lekrz dzis powiedział że babcia powoli gaśnie:(:(:( a Ona sie cieszy z kolejnej operacji...nie chcemy Jej tej radości odbierać..
przepraszam ze tu pisze..ale...

reklama
Monika.....Marcin....przytulam was całym sercem, jesteście niesamowici.....:tak::tak::tak:

Odpocznijcie na urlopie....

Kasiu będę pamietała w modliwie o babci.....

Oh..Monia, Ty naprwde jesteś wielka przez duże W::) Szczerze podziwiam Was i Waszą postawe i wierze, wiem, że zaznacie szczęścia w taki sposob w jaki sobie tego zyczycie! Nie ma innej mozliwości po prostu!:)
Monia, Twoje posty dają siłę, wiem że nie tylko mnie, nie wiem, a moze i wiem..jakim cudem tak to wszystko działa...Życzę Wam z całego serducha udanego wyjazdu pod względem duchowym i nie tylko:) Cieszę się że napisałaś..:):):)
podpisuję się pod tym...bo tak samo myślę, czuję i życzę...
przesyłam uściski dla Was...

Kasiu pamiętam cały czas o Twojej Babci...to takie smutne...achhh...

Jak Zawsze Jestem, Pamietam...
Pozdrawiam Monis I Raz Jeszcze Dziękuje...

Maju..Oliwko..Aniołeczki Kochane...

I ja jestem !!!!!
Długo mnie nie było bo po przeprowadzce nie miałam dostępu do netu !!!
Ale zawsze byliście i jesteście w moich myślach !!!!

Pozdrawiam was serdecznie !!!!!

(*) Majeczko pamiętam.............

reklama
Witam dziewczyny!!!

Nie zaglądałam do komputera tydzień.

Moniko... pomnik bardzo piękny, serce się ściska, patrząc na niego...

Maju, Oliwko na zawsze w moim sercu...
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry