- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
(*) Majuś...
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
a moze kolejny zlot czarownic ?:-)
Mońcik
Entuzjast(k)a
Hej kochane, jestem Kasiu, jestem!
Ostatnie dni upłynęły mi na spotkaniach, z dawno nie widzianymi znajomymi - połowa z nich chodzi w ciąży. Kurcze no, nawet pogłaskalam jeden brzuszek, upssss ;-):-)
Wszyscy zgodnie widzą w nas pewną siłę po stracie...O i M, nie przypuszczałam, że swoją postawą dajemy aż takie świadectwo. Ale ja wiem, że to wszystko Bóg w nas zdziałał, sama z siebie...upadłabym!
Raaaju, właśnie zrobiło się głośno za oknem, chelikopter medyczny przeleciał nad balkonem...i tutaj zaraz znajduję wspomnienia odnośnie tej maszyny w naszym życiu...ech...
Mamy piękne lato, wakacje...urlop w planach. Ja wybywam juz 3 lipca na 10 dni - rekolekcje. Także, nie martw się Kasiu, nie przepadnę w tym czasie he he.
Karolciu, w ten weekend nie dam rady na spotkanie, potem mnie nie ma, ale w połowie lipca najprawdopodobniej da radę, nie wiem jak wam pasuje.
monika3...niesamowite, bo w tę niedzielę, będziemy w NS, ale tylko na jeden dzień
Pozdrawiam Was dziewczyny, dziękuję za każdą ciepłą myśl...ona jest jak najpiękniejsza modlitwa
Ostatnie dni upłynęły mi na spotkaniach, z dawno nie widzianymi znajomymi - połowa z nich chodzi w ciąży. Kurcze no, nawet pogłaskalam jeden brzuszek, upssss ;-):-)
Wszyscy zgodnie widzą w nas pewną siłę po stracie...O i M, nie przypuszczałam, że swoją postawą dajemy aż takie świadectwo. Ale ja wiem, że to wszystko Bóg w nas zdziałał, sama z siebie...upadłabym!
Raaaju, właśnie zrobiło się głośno za oknem, chelikopter medyczny przeleciał nad balkonem...i tutaj zaraz znajduję wspomnienia odnośnie tej maszyny w naszym życiu...ech...
Mamy piękne lato, wakacje...urlop w planach. Ja wybywam juz 3 lipca na 10 dni - rekolekcje. Także, nie martw się Kasiu, nie przepadnę w tym czasie he he.
Karolciu, w ten weekend nie dam rady na spotkanie, potem mnie nie ma, ale w połowie lipca najprawdopodobniej da radę, nie wiem jak wam pasuje.
monika3...niesamowite, bo w tę niedzielę, będziemy w NS, ale tylko na jeden dzień
Pozdrawiam Was dziewczyny, dziękuję za każdą ciepłą myśl...ona jest jak najpiękniejsza modlitwa
Moniko, pomnik jest przepiękny.... tak jak pozostałe dziewczyny, jestem pewna, że dziewczynki razem radośnie bawią się w niebie...
Podziwiam Ciebie i Marcina za siłę i wiarę. Bo nawet ja, jako obca osoba, nie potrafię zrozumieć i pogodzić się z Waszą stratą. Po raz kolejny - jesteście wielcy.
Podziwiam Ciebie i Marcina za siłę i wiarę. Bo nawet ja, jako obca osoba, nie potrafię zrozumieć i pogodzić się z Waszą stratą. Po raz kolejny - jesteście wielcy.
agata077
Czerwcowa mama 2009
Moniko nawiet chyba nie zdajesz sobie sprawy ile daja mi twoje posty taka sila i pokora z nich bije tak bardzo chcialabym potrafic tak ufac bezgranicznie podziwiam z calego serca i przedewszystkim zycze udanego urlopu duchowego odpoczywaj i relaksuj sie przy boku meza
Mysle i pamietam[**]
Mysle i pamietam[**]
blond
mama dwoch urwiskow
moniko i ja tez jestem i pamietam mimo , ze nie pisze duzo
blond
mama dwoch urwiskow
moniko pomnik jest cudowny i taki jakby za siebie mowil
ach
ach
reklama
Oh..Monia, Ty naprwde jesteś wielka przez duże W: Szczerze podziwiam Was i Waszą postawe i wierze, wiem, że zaznacie szczęścia w taki sposob w jaki sobie tego zyczycie! Nie ma innej mozliwości po prostu!
Monia, Twoje posty dają siłę, wiem że nie tylko mnie, nie wiem, a moze i wiem..jakim cudem tak to wszystko działa...Życzę Wam z całego serducha udanego wyjazdu pod względem duchowym i nie tylko Cieszę się że napisałaś.. Mam nadzieje że za jakis ,niedługi czas zajedziesz do Szczecina?
Ach, Kochana głaskaj brzusie, głaskaj na szczęście
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twojego M, oraz wszystkie E-cioteczki
Maju..Oliwio..skarbulki kochane,pamietamy....
Monia, Twoje posty dają siłę, wiem że nie tylko mnie, nie wiem, a moze i wiem..jakim cudem tak to wszystko działa...Życzę Wam z całego serducha udanego wyjazdu pod względem duchowym i nie tylko Cieszę się że napisałaś.. Mam nadzieje że za jakis ,niedługi czas zajedziesz do Szczecina?
Ach, Kochana głaskaj brzusie, głaskaj na szczęście
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twojego M, oraz wszystkie E-cioteczki
Maju..Oliwio..skarbulki kochane,pamietamy....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.