reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko (***)....dziękuję Ci Promyczku Śliczny, bo to Ty sprawiłaś że zbliżyłam się do NIEGO....

reklama
Jestem i ja..Moniu ściskam i przytulam Was mocno...Napisz choc słowko kochana...

MAJU..OLIWKO..SKARBY KOCHANE...

Hej kochane, jestem Kasiu, jestem!

Ostatnie dni upłynęły mi na spotkaniach, z dawno nie widzianymi znajomymi - połowa z nich chodzi w ciąży. Kurcze no, nawet pogłaskalam jeden brzuszek, upssss ;-):-)
Wszyscy zgodnie widzą w nas pewną siłę po stracie...O i M, nie przypuszczałam, że swoją postawą dajemy aż takie świadectwo. Ale ja wiem, że to wszystko Bóg w nas zdziałał, sama z siebie...upadłabym!
Raaaju, właśnie zrobiło się głośno za oknem, chelikopter medyczny przeleciał nad balkonem...i tutaj zaraz znajduję wspomnienia odnośnie tej maszyny w naszym życiu...ech...

Mamy piękne lato, wakacje...urlop w planach. Ja wybywam juz 3 lipca na 10 dni - rekolekcje. Także, nie martw się Kasiu, nie przepadnę w tym czasie he he.

Karolciu, w ten weekend nie dam rady na spotkanie, potem mnie nie ma, ale w połowie lipca najprawdopodobniej da radę, nie wiem jak wam pasuje.

monika3...niesamowite, bo w tę niedzielę, będziemy w NS, ale tylko na jeden dzień :tak:

Pozdrawiam Was dziewczyny, dziękuję za każdą ciepłą myśl...ona jest jak najpiękniejsza modlitwa :blink:

Moniko, pomnik jest przepiękny.... tak jak pozostałe dziewczyny, jestem pewna, że dziewczynki razem radośnie bawią się w niebie...
Podziwiam Ciebie i Marcina za siłę i wiarę. Bo nawet ja, jako obca osoba, nie potrafię zrozumieć i pogodzić się z Waszą stratą. Po raz kolejny - jesteście wielcy.

Moniko nawiet chyba nie zdajesz sobie sprawy ile daja mi twoje posty taka sila i pokora z nich bije tak bardzo chcialabym potrafic tak ufac bezgranicznie podziwiam z calego serca i przedewszystkim zycze udanego urlopu duchowego odpoczywaj i relaksuj sie przy boku meza

Mysle i pamietam[**]

reklama
Oh..Monia, Ty naprwde jesteś wielka przez duże W::) Szczerze podziwiam Was i Waszą postawe i wierze, wiem, że zaznacie szczęścia w taki sposob w jaki sobie tego zyczycie! Nie ma innej mozliwości po prostu!:)
Monia, Twoje posty dają siłę, wiem że nie tylko mnie, nie wiem, a moze i wiem..jakim cudem tak to wszystko działa...Życzę Wam z całego serducha udanego wyjazdu pod względem duchowym i nie tylko:) Cieszę się że napisałaś..:):):) Mam nadzieje że za jakis ,niedługi czas zajedziesz do Szczecina?:)
Ach, Kochana głaskaj brzusie, głaskaj na szczęście:):):)
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twojego M, oraz wszystkie E-cioteczki:)

Maju..Oliwio..skarbulki kochane,pamietamy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry