reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko (***)....dziękuję Ci Promyczku Śliczny, bo to Ty sprawiłaś że zbliżyłam się do NIEGO....

reklama
Jestem i ja..Moniu ściskam i przytulam Was mocno...Napisz choc słowko kochana...

MAJU..OLIWKO..SKARBY KOCHANE...

Hej kochane, jestem Kasiu, jestem!

Ostatnie dni upłynęły mi na spotkaniach, z dawno nie widzianymi znajomymi - połowa z nich chodzi w ciąży. Kurcze no, nawet pogłaskalam jeden brzuszek, upssss ;-):-)
Wszyscy zgodnie widzą w nas pewną siłę po stracie...O i M, nie przypuszczałam, że swoją postawą dajemy aż takie świadectwo. Ale ja wiem, że to wszystko Bóg w nas zdziałał, sama z siebie...upadłabym!
Raaaju, właśnie zrobiło się głośno za oknem, chelikopter medyczny przeleciał nad balkonem...i tutaj zaraz znajduję wspomnienia odnośnie tej maszyny w naszym życiu...ech...

Mamy piękne lato, wakacje...urlop w planach. Ja wybywam juz 3 lipca na 10 dni - rekolekcje. Także, nie martw się Kasiu, nie przepadnę w tym czasie he he.

Karolciu, w ten weekend nie dam rady na spotkanie, potem mnie nie ma, ale w połowie lipca najprawdopodobniej da radę, nie wiem jak wam pasuje.

monika3...niesamowite, bo w tę niedzielę, będziemy w NS, ale tylko na jeden dzień :tak:

Pozdrawiam Was dziewczyny, dziękuję za każdą ciepłą myśl...ona jest jak najpiękniejsza modlitwa :blink:

Moniko, pomnik jest przepiękny.... tak jak pozostałe dziewczyny, jestem pewna, że dziewczynki razem radośnie bawią się w niebie...
Podziwiam Ciebie i Marcina za siłę i wiarę. Bo nawet ja, jako obca osoba, nie potrafię zrozumieć i pogodzić się z Waszą stratą. Po raz kolejny - jesteście wielcy.

Moniko nawiet chyba nie zdajesz sobie sprawy ile daja mi twoje posty taka sila i pokora z nich bije tak bardzo chcialabym potrafic tak ufac bezgranicznie podziwiam z calego serca i przedewszystkim zycze udanego urlopu duchowego odpoczywaj i relaksuj sie przy boku meza

Mysle i pamietam[**]

reklama
Oh..Monia, Ty naprwde jesteś wielka przez duże W::) Szczerze podziwiam Was i Waszą postawe i wierze, wiem, że zaznacie szczęścia w taki sposob w jaki sobie tego zyczycie! Nie ma innej mozliwości po prostu!:)
Monia, Twoje posty dają siłę, wiem że nie tylko mnie, nie wiem, a moze i wiem..jakim cudem tak to wszystko działa...Życzę Wam z całego serducha udanego wyjazdu pod względem duchowym i nie tylko:) Cieszę się że napisałaś..:):):) Mam nadzieje że za jakis ,niedługi czas zajedziesz do Szczecina?:)
Ach, Kochana głaskaj brzusie, głaskaj na szczęście:):):)
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twojego M, oraz wszystkie E-cioteczki:)

Maju..Oliwio..skarbulki kochane,pamietamy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry