reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Madzia dokladnie, ja ta bym chciala pomoc, ale nie wiem jak.... naprawde nie wiem co robic

Karolciu - ja zapraszam do siebie!!! Musimy zorganizować spotkanie babskie i jakąś komedię romantyczną!!!

Ponieważ nie bardzo mam możliwość jazdy autem, to musicie się jakoś dogadać i do mnie przyjechać!!! I koniecznie Monikę trzeba zabrać z domu!!! Czekam na wstępne wieści - mnie pasuje każdy dzień, oprócz piątku i soboty, bo tato ma urodziny i goście będą...

Całuję!!!

Jestem, zaglądam, pamiętam...

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Witajcie moje drogie....
Dziś dostałam smska od Moniki..."Jeszcze chwila i będzie lepiej.Odezwę się w przyszłym tygodniu....raczej. Pozdrawiam"
Kochana.....czekam czekam czekam......przytulam Cię słońce Ty nasze!!!!!

Oj Boziu.....dodaj tej Naszej Dzielnej Monice sił...dodaj proszę.

Buziaki dla was.....
Hakerku...duzo zdrówka i radości :)

To Moniko czekamy i jesteśmy z Tobą kochana........................
Trzymaj się wiem że Ci ciężko ale wiedz że my tu z Tobą jesteśmy i wspieramy Cie modlitwą .........chociaż tyle...............i aż tyle.......................

Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę !

reklama
..."Jeszcze chwila i będzie lepiej.Odezwę się w przyszłym tygodniu....raczej. Pozdrawiam"
Kochana.....czekam czekam czekam......

Czekamy Moniu....nawet nie wiesz jak bardzo każda z nas czeka na Ciebie....

Majeczko (*)....pomóż mamusi Promyczku kochany...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry