reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcik .... ja myslę, że sprawa powinna trafić do mediów, głównie telewizji, dzięki nim dotrzesz do większej liczby osób. A jak będzie za dużo kaski to chyba nie zmartwienie ;-)
Przesyłam fluidki dla Majki i ciebie, dzielna mamuśko :-)

Acha ... a kiedy rusza stronka ?

reklama
Acha i mam namiar na pewną redaktorkę z Dziennika Zachodniego, która ma wielkie serce i duuuużo znajomości .... wiem, że pomaga różnym fundacjom i ludziom w potrzebie .... jak tylko odnajdę do niej namiar to poślę ci Moncik na priw. OK

No hejka, oczywiście biorę się za telewizję, muszę tylko sklecić kolejny list lub cosik z info.
W przyszłym tygodniu praktycznie nie będzie czasu, bo idziemy w poniedziałek z Mają do spzitala w sprawie tego cewnikowania serduszka. Ile uda mi sie zrobic teraz, tyle mojego.
WOŚP odpisał, że nie zajmują się zbiórkami pieniedzy, ewenrualnie mogłabym się tylko strać o sprzęt medyczny - ale to już posiadam, bo niestety nie mogę sobie pozwolić na urzędowe załatwianie spraw w tym temacie, bo dzicko jeśli potrzebuje sprzętu, to na już, dlatego wydajemy prywtna kasę, co innego mogę zrobić.
Bardzo dziękuję, za zebranie wszystkiego w "kupę" i umieszczenie na początku forum... Stronka ma być gotowa w weekend, najdalej do poniedziałku !

Mońcik i pozostałe dziewczyny zrobiłam na fotosiku specjalny album ze screeen-ów z pamiętnika Mońcik, nie potrzeba żadnych loginów haseł ani logowania (niektórych to zniechęca) wystarczy wejśc na ten link i czytac podałam też na pierwszej stronie informacje gdzie mozna znaleźć numer konta. Rozsyłajcie ten link gdzie się da, do znajomych prywatnych i z firmy, kazda złotóweczka się liczy.

Zgadzam się z MariaOla uważam ze trzeba uderzyc do telewizji, ona ma moc największą i gazet.

Proszę pomóżcie Mai Błońskiej

Nika, wielkie dzięki.
List do Sly`a posłał się tlumaczyć do Oli...odpowiedziała mi redaktorka Dziennika Zachodniego, umówione jesteśmy na rozmowę w poniedziałek. Fundacja Owsiaka nie może pomóc, podobnie fundacja Kwaśniewskiej, ale miło, że chociaż dali namiar dalej żeby szukać.
Trzymajcie kciuki...

Karola dzieki za maila z odpowiedzią.

Napisałam teraz do Polsat Dzieciom, Dar Serca, Interwencja dzieciom, Celownik TVP1, czekam tylko na odzew...jeśli możecie atakujce ich listami....żeby się przekonali, że nie damy się zbyć! I że naprawdę walczymy o Maję!

super pomysł z tym albumem ze screenow !!!!!!!!
brawo!!!
zaraz będę go linkować we wszystkich możliwych miejscach , w necie, w których bywam i bywają dobrzy ludzie..

będzie dobrze, czuje że będzie dobrze !!!!:-D

reklama
"Interwencja"
Szanowna Pani!
Niestety nie będziemy mogli Pani pomóc, ale bardzo proszę zadzwonić do
Fundacji Polsat (22) 514-55-55
Fundacja Polsat pomaga dzieciom potrzebującym, może Pani spróbować
zgłosić
się do nich.
Pozdrawiam

Buuuuuu...podcinają mi skrzydła...:-(

Status