reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcik .... ja myslę, że sprawa powinna trafić do mediów, głównie telewizji, dzięki nim dotrzesz do większej liczby osób. A jak będzie za dużo kaski to chyba nie zmartwienie ;-)
Przesyłam fluidki dla Majki i ciebie, dzielna mamuśko :-)

Acha ... a kiedy rusza stronka ?

reklama
Acha i mam namiar na pewną redaktorkę z Dziennika Zachodniego, która ma wielkie serce i duuuużo znajomości .... wiem, że pomaga różnym fundacjom i ludziom w potrzebie .... jak tylko odnajdę do niej namiar to poślę ci Moncik na priw. OK

No hejka, oczywiście biorę się za telewizję, muszę tylko sklecić kolejny list lub cosik z info.
W przyszłym tygodniu praktycznie nie będzie czasu, bo idziemy w poniedziałek z Mają do spzitala w sprawie tego cewnikowania serduszka. Ile uda mi sie zrobic teraz, tyle mojego.
WOŚP odpisał, że nie zajmują się zbiórkami pieniedzy, ewenrualnie mogłabym się tylko strać o sprzęt medyczny - ale to już posiadam, bo niestety nie mogę sobie pozwolić na urzędowe załatwianie spraw w tym temacie, bo dzicko jeśli potrzebuje sprzętu, to na już, dlatego wydajemy prywtna kasę, co innego mogę zrobić.
Bardzo dziękuję, za zebranie wszystkiego w "kupę" i umieszczenie na początku forum... Stronka ma być gotowa w weekend, najdalej do poniedziałku !

Mońcik i pozostałe dziewczyny zrobiłam na fotosiku specjalny album ze screeen-ów z pamiętnika Mońcik, nie potrzeba żadnych loginów haseł ani logowania (niektórych to zniechęca) wystarczy wejśc na ten link i czytac podałam też na pierwszej stronie informacje gdzie mozna znaleźć numer konta. Rozsyłajcie ten link gdzie się da, do znajomych prywatnych i z firmy, kazda złotóweczka się liczy.

Zgadzam się z MariaOla uważam ze trzeba uderzyc do telewizji, ona ma moc największą i gazet.

Proszę pomóżcie Mai Błońskiej

Nika, wielkie dzięki.
List do Sly`a posłał się tlumaczyć do Oli...odpowiedziała mi redaktorka Dziennika Zachodniego, umówione jesteśmy na rozmowę w poniedziałek. Fundacja Owsiaka nie może pomóc, podobnie fundacja Kwaśniewskiej, ale miło, że chociaż dali namiar dalej żeby szukać.
Trzymajcie kciuki...

Karola dzieki za maila z odpowiedzią.

Napisałam teraz do Polsat Dzieciom, Dar Serca, Interwencja dzieciom, Celownik TVP1, czekam tylko na odzew...jeśli możecie atakujce ich listami....żeby się przekonali, że nie damy się zbyć! I że naprawdę walczymy o Maję!

super pomysł z tym albumem ze screenow !!!!!!!!
brawo!!!
zaraz będę go linkować we wszystkich możliwych miejscach , w necie, w których bywam i bywają dobrzy ludzie..

będzie dobrze, czuje że będzie dobrze !!!!:-D

reklama
"Interwencja"
Szanowna Pani!
Niestety nie będziemy mogli Pani pomóc, ale bardzo proszę zadzwonić do
Fundacji Polsat (22) 514-55-55
Fundacja Polsat pomaga dzieciom potrzebującym, może Pani spróbować
zgłosić
się do nich.
Pozdrawiam

Buuuuuu...podcinają mi skrzydła...:-(

Status