reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haniu....wiesz ty co....
ja to naprawdę myślę że jakiś teścik z apteki by ci się przydał wiesz...:)))
Bo ciśnienie dziś w normie...no chyba że szlałaś w nocy i masz prawo być zmęczona...ale te płacze i senność hmhmhm......
Trzymam mocno kciuki!!!!!

reklama
Hehe - no jak coś będę wiedziała, to Wam się pochwalę. :)

A ta senność, to przez zjedzony w pracy obiadek. Hihi - dobra rybka dzisiaj była!!!

Witajcie dziewczyny:)

Hanus mi tez tak jakos dzidziusiem "zapachnialo"...Daj Boze, zycze Ci Fasoleczki z calego serca...Fajny bys miala prezencik na Dzien Kobiet:)::-)

Pozdrawiam Was wszystkie,milego popoludnia i udanego weekendu Wam zycze...

No to ja się odzywam.
Już miałam nadzieje ze jednak zrezygnuje z przyjazdu a tu jednak się pojawiła.- Oczywiście żartuję.
Monia śpi padła w końcu a więc żadnego z niej pożytku ani nie zajmuje się Weroniką ani Małgosią a o skopaniu działki nawet nie myśli ja nie wiem, po co ona tu przyjechała odpoczywać czy co?.
Weronika jest marudna wiec do nikogo nie idzie coś ją ta choroba nie opuszcza i jak by było coraz gorzej a jej pediatra nie przyjmuje dzisiaj oby nie trzeba było jechać do szpitala, ale myślę, że nie będzie aż tak źle.
Dziękujemy za pozdrawiania i buziaki –również je dla wszystkich przesyłamy.
A mam prośbę jak gdzieś jest ładna pogoda to prześlijcie ją tu do nas, bo u nas jest pochmurno.

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

e105be3d5f37b1e1med.jpg

Doris już Ci przesłałam trochę wiosny...u nas w pełni.
Bawcie się dobrze!

Doris ..... :-D:-D:-D, śpi no to jakie atrakcje na noc macie ;-);-);-)
Pozdrowienia dla Was wszystkich,
Weronisiu nie rozchoruj się bardziej - myślę o Tobie słoneczko nasze.

Oj tak Monia śpi to jak tylko się obudzi to nockę macie dziewczyny zarwaną !!!
Doris ucałuj dziewczynki, a Weroniczko proszę mamusi nie chorować!!

Życzę wam dziewczyny jak najmilej spędzenia czasu !!

Miłego weekendu wszystkim życzę !!

Hello:-p
ja dziś mam wyjątkowo dobry nastrój ...........pewnie dlatego, ze byłam na zakupach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

HANUŚ mi też pierwsze co zaświtało w głowie po twoich postach to myśli "nas dwoje nas troje " :-p;-):-) fajnie by było :tak:

Choróbsko sio od Weroniczki !!!!!!!!!!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Masz racje Doris na co komu taki gość co śpi ;-):-p:-D:-D:-D
A tak poważnie to życzę Wam udanego spotkania i dużo zdrówka dla dziewczynek!!!!!!!!!!!!!

Oj tak Monia śpi to jak tylko się obudzi to nockę macie dziewczyny zarwaną !!!
Doris ucałuj dziewczynki, a Weroniczko proszę mamusi nie chorować!!

Życzę wam dziewczyny jak najmilej spędzonego czasu !!

Miłego weekendu wszystkim życzę !!
a ja się pod tym podpiszę:tak:...

reklama
Nie no naprawdę Mońcik, pojechałaś w gości i nawet działki skopać nie chcesz? ;-):-)
Ale Wam fajnie dziewczyny, że jesteście teraz razem. Mocno ściskam i całuję!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry