reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem.
Czekam na Mościk będzie jutro rano nie da nam pospać trudno my za to nie damy jej przez cały jej pobyt u nas hihihi nie będzie spania do południa tu się tak nie da szkoda dnia pobudka o 8,00godz,

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
7c69debf1c673ba4med.jpg

reklama
Moniczko, odpocznij u Doris, ucałuj ją również ode mnie, jej Weroniczkę i Gosię - dzielną i wyrozumiałą starszą siostrzyczkę!

Ta mama chorego nienarodzonego jeszcze dzieciątka z wadą serduszka jest z wątku na którym piszę, z maja.... od kiedy przeczytałam o chorobie jej syneczka, nie mogę się pozbierać, tak mi smutno, mam nadzieję, że się odezwie.... ale na razie cisza.... :-:)no:

Niesprawiedliwe... to za mało powiedziane!

Ta mama chorego nienarodzonego jeszcze dzieciątka z wadą serduszka jest z wątku na którym piszę, z maja.... od kiedy przeczytałam o chorobie jej syneczka, nie mogę się pozbierać, tak mi smutno, mam nadzieję, że się odezwie.... ale na razie cisza.... :-:)no:

Niesprawiedliwe... to za mało powiedziane!

Olu, jeśli ta mama, o której piszesz to Tolka23 to odezwała się na wątku Fundacja https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/fundacja-14775/index68.html
na pewno jej pomogą dobre dusze tam zaglądające.

Monia, miłego pobytu u Doris, ucałuj dziewczyny od nas. Szerokiej drogi! I odzywaj się czasem do nas :tak:

Fredzik, dzięki.... Mam nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie.
Pozdrawiam mocno!!!

Cześć Dziewczyny!!!
Myślę, że Monika już u Doris. :)) Teraz będą się mogły nagadać do woli!!! :))) Ale im fajnie... ;)
A mnie zapowiada się popołudnie piątkowe i sobotnie - samotne... Czas na nadrobienie zaległości telewizyjnych i książkowych, no i na porządki. Damy radę!!!
Udanego piątku życzę Cioteczki!!!

Miłego weekendu e-cioteczki!

Maju
[*]
[*]
[*] - Ty na zawsze w moim sercu...

Cześć Dziewczyny!!!
Myślę, że Monika już u Doris. :)) Teraz będą się mogły nagadać do woli!!! :))) Ale im fajnie... ;)
A mnie zapowiada się popołudnie piątkowe i sobotnie - samotne... Czas na nadrobienie zaległości telewizyjnych i książkowych, no i na porządki. Damy radę!!!
Udanego piątku życzę Cioteczki!!!
witam e-cioteczki:-)...
Monia już na pewno odpoczywa u Doris:tak:...
Haniu ja też sama:-(...ale ja cały tydzień:-(...
pozdrawiam...

Hej Dziewczyny!
Mamom, które chca się pomodlic za Duszyczki Maji i Oliwki oraz za Monię i Marcina przypominam, że:
W tą niedzielę o godz.18 u Dominikanów na ul, Freta 10 w Warszawie bedzie odprawiona w ich intencji msza...

Mam nadzieję, ze moze niektórym z mam warszawskich uda się przyjść...

Papa

Dziewczyny, co jest ze mną nie tak?? Właśnie przeczytałam na necie informację, że prawdopodobnie w czerwcu odbędzie się w Krakowie koncert Celine Dion... Moją reakcją były łzy... Uwielbiam Ją, ale żeby tak reagować?? Dla mnie szok...
Wogóle jakiś dzień dziwny, raz sie wkurzam, zaraz smuce, a potem się cieszę i płaczę... Echhhhh - co za dzień!!!

reklama
Hej Dziewczyny!
Mamom, które chca się pomodlic za Duszyczki Maji i Oliwki oraz za Monię i Marcina przypominam, że:
W tą niedzielę o godz.18 u Dominikanów na ul, Freta 10 w Warszawie bedzie odprawiona w ich intencji msza...

Mam nadzieję, ze moze niektórym z mam warszawskich uda się przyjść...

Papa
miałam nadzieję że uda mi się pojechać...ale niestety Mąż wyjechał i jestem uziemiona w domu z Mają:-(...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry