reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem.
Czekam na Mościk będzie jutro rano nie da nam pospać trudno my za to nie damy jej przez cały jej pobyt u nas hihihi nie będzie spania do południa tu się tak nie da szkoda dnia pobudka o 8,00godz,

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
7c69debf1c673ba4med.jpg

reklama
Moniczko, odpocznij u Doris, ucałuj ją również ode mnie, jej Weroniczkę i Gosię - dzielną i wyrozumiałą starszą siostrzyczkę!

Ta mama chorego nienarodzonego jeszcze dzieciątka z wadą serduszka jest z wątku na którym piszę, z maja.... od kiedy przeczytałam o chorobie jej syneczka, nie mogę się pozbierać, tak mi smutno, mam nadzieję, że się odezwie.... ale na razie cisza.... :-:)no:

Niesprawiedliwe... to za mało powiedziane!

Ta mama chorego nienarodzonego jeszcze dzieciątka z wadą serduszka jest z wątku na którym piszę, z maja.... od kiedy przeczytałam o chorobie jej syneczka, nie mogę się pozbierać, tak mi smutno, mam nadzieję, że się odezwie.... ale na razie cisza.... :-:)no:

Niesprawiedliwe... to za mało powiedziane!

Olu, jeśli ta mama, o której piszesz to Tolka23 to odezwała się na wątku Fundacja https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/fundacja-14775/index68.html
na pewno jej pomogą dobre dusze tam zaglądające.

Monia, miłego pobytu u Doris, ucałuj dziewczyny od nas. Szerokiej drogi! I odzywaj się czasem do nas :tak:

Fredzik, dzięki.... Mam nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie.
Pozdrawiam mocno!!!

Cześć Dziewczyny!!!
Myślę, że Monika już u Doris. :)) Teraz będą się mogły nagadać do woli!!! :))) Ale im fajnie... ;)
A mnie zapowiada się popołudnie piątkowe i sobotnie - samotne... Czas na nadrobienie zaległości telewizyjnych i książkowych, no i na porządki. Damy radę!!!
Udanego piątku życzę Cioteczki!!!

Miłego weekendu e-cioteczki!

Maju
[*]
[*]
[*] - Ty na zawsze w moim sercu...

Cześć Dziewczyny!!!
Myślę, że Monika już u Doris. :)) Teraz będą się mogły nagadać do woli!!! :))) Ale im fajnie... ;)
A mnie zapowiada się popołudnie piątkowe i sobotnie - samotne... Czas na nadrobienie zaległości telewizyjnych i książkowych, no i na porządki. Damy radę!!!
Udanego piątku życzę Cioteczki!!!
witam e-cioteczki:-)...
Monia już na pewno odpoczywa u Doris:tak:...
Haniu ja też sama:-(...ale ja cały tydzień:-(...
pozdrawiam...

Hej Dziewczyny!
Mamom, które chca się pomodlic za Duszyczki Maji i Oliwki oraz za Monię i Marcina przypominam, że:
W tą niedzielę o godz.18 u Dominikanów na ul, Freta 10 w Warszawie bedzie odprawiona w ich intencji msza...

Mam nadzieję, ze moze niektórym z mam warszawskich uda się przyjść...

Papa

Dziewczyny, co jest ze mną nie tak?? Właśnie przeczytałam na necie informację, że prawdopodobnie w czerwcu odbędzie się w Krakowie koncert Celine Dion... Moją reakcją były łzy... Uwielbiam Ją, ale żeby tak reagować?? Dla mnie szok...
Wogóle jakiś dzień dziwny, raz sie wkurzam, zaraz smuce, a potem się cieszę i płaczę... Echhhhh - co za dzień!!!

reklama
Hej Dziewczyny!
Mamom, które chca się pomodlic za Duszyczki Maji i Oliwki oraz za Monię i Marcina przypominam, że:
W tą niedzielę o godz.18 u Dominikanów na ul, Freta 10 w Warszawie bedzie odprawiona w ich intencji msza...

Mam nadzieję, ze moze niektórym z mam warszawskich uda się przyjść...

Papa
miałam nadzieję że uda mi się pojechać...ale niestety Mąż wyjechał i jestem uziemiona w domu z Mają:-(...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry