- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
o rety...o tym samym pomyślałam...więc może coś w tym jest i coś to oznacza...Hanuś czyżby nastroje na "nas dwoje" ;-)
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Eeeee... Ja tak od dłuższego czasu... Nie wiem, czy pamiętacie jak pisałam przed nowym rokiem, że byłam na koncercie Celine Dion w Multikinie i się popłakałam.... Nie wiem o co chodzi!!!
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Dziewczyny, co jest ze mną nie tak?? Właśnie przeczytałam na necie informację, że prawdopodobnie w czerwcu odbędzie się w Krakowie koncert Celine Dion... Moją reakcją były łzy... Uwielbiam Ją, ale żeby tak reagować?? Dla mnie szok...
Wogóle jakiś dzień dziwny, raz sie wkurzam, zaraz smuce, a potem się cieszę i płaczę... Echhhhh - co za dzień!!!
Oj to Hanus mam podobne upodobanie bo ja też uwielbiam Celine Dion mam pare jej płyt !!
Eeeee... Ja tak od dłuższego czasu... Nie wiem, czy pamiętacie jak pisałam przed nowym rokiem, że byłam na koncercie Celine Dion w Multikinie i się popłakałam.... Nie wiem o co chodzi!!!
oj właśnie dziewczyny może mają rację !! życzę Ci Hanus takich nastrojów z powodu fasolki!!!
A Celine Dion tez uwielbiam i to bardzo !!!
Moniś odpocznij sobie kochana należy Ci się to !!
Wszystkim cioteczkom życzę miłego dnia i wspaniałego weekendu !!
A jutro dzień kobiet pewnie mieszkania kwiatkami zapełnione będą co ?
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie kochane cioteczki !!
Hanus78
Oj to Hanus mam podobne upodobanie bo ja też uwielbiam Celine Dion mam pare jej płyt !!
Heh - ja mam chyba trochę więcej niż parę - z 20 ?? ;-);-);-) I 3 DVD!!!
S
szalona mama
Gość
o rety...o tym samym pomyślałam...więc może coś w tym jest i coś to oznacza...
mnie też to od razu na myśl przyszło , no to OBY nasze przepowiednie stały się rzeczywistością...
madzia8310
Fanka BB :)
Hehe...Haniu...mi też odrazu wpadła mysl do głowy że to fasolka...hehe :-)
Może jednak to cos oznacza co???....pilnuj sie i obserwuj uważnie
Z całego serca życzę żeby to było to!!!!
Monia pewnie sobie gada z Doris, bawi Calineczkę i jej siostrzyczke
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję ze już idzie wiosna na dobre...jakos tak mi dzis w powietrzu wiosną zapachniało ;-)
Buziolki
Może jednak to cos oznacza co???....pilnuj sie i obserwuj uważnie
Z całego serca życzę żeby to było to!!!!
Monia pewnie sobie gada z Doris, bawi Calineczkę i jej siostrzyczke
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję ze już idzie wiosna na dobre...jakos tak mi dzis w powietrzu wiosną zapachniało ;-)
Buziolki
reklama
Hanus78
Dziewczyny, spać mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co tu zrobić, jak do końca dnia w pracy 1,5 godziny?? :-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.