reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hanuś czyżby nastroje na "nas dwoje" ;-) Pozrawiam gorąco ! Możliwe :confused: Życzę z całego serca :tak:

Monia i Doris odezwijcie się dziewczynki !

reklama
Jestem....
czytam...
ale działamy na rzecz Zosi i już brak czasu na ten wątek:-(
wybaczcie za mniejszą aktywność tutaj...:sorry2:

Moniko odpoczywaj, relaksuj się i zregeneruj siły:tak:

Eeeee... Ja tak od dłuższego czasu... ;) Nie wiem, czy pamiętacie jak pisałam przed nowym rokiem, że byłam na koncercie Celine Dion w Multikinie i się popłakałam.... Nie wiem o co chodzi!!!

Dziewczyny, co jest ze mną nie tak?? Właśnie przeczytałam na necie informację, że prawdopodobnie w czerwcu odbędzie się w Krakowie koncert Celine Dion... Moją reakcją były łzy... Uwielbiam Ją, ale żeby tak reagować?? Dla mnie szok...
Wogóle jakiś dzień dziwny, raz sie wkurzam, zaraz smuce, a potem się cieszę i płaczę... Echhhhh - co za dzień!!!

Oj to Hanus mam podobne upodobanie bo ja też uwielbiam Celine Dion mam pare jej płyt !!

Eeeee... Ja tak od dłuższego czasu... ;) Nie wiem, czy pamiętacie jak pisałam przed nowym rokiem, że byłam na koncercie Celine Dion w Multikinie i się popłakałam.... Nie wiem o co chodzi!!!

oj właśnie dziewczyny może mają rację !! życzę Ci Hanus takich nastrojów z powodu fasolki!!!
A Celine Dion tez uwielbiam i to bardzo !!!

Moniś odpocznij sobie kochana należy Ci się to !!

Wszystkim cioteczkom życzę miłego dnia i wspaniałego weekendu !!
A jutro dzień kobiet pewnie mieszkania kwiatkami zapełnione będą co ?

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie kochane cioteczki !!

Hej dziewczynki....cudnie że już piątek:tak:

Doris Monia odezwijcie się ...... tu ziemia tu ziemia.......oj jakoś brak łączności, czekamy na połączenie;-)
Pozdrawiam WSZYSTKICH Piątkowo:cool2:

Hehe...Haniu...mi też odrazu wpadła mysl do głowy że to fasolka...hehe :-)
Może jednak to cos oznacza co???....pilnuj sie i obserwuj uważnie
Z całego serca życzę żeby to było to!!!!:tak:

Monia pewnie sobie gada z Doris, bawi Calineczkę i jej siostrzyczke :)
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję ze już idzie wiosna na dobre...jakos tak mi dzis w powietrzu wiosną zapachniało ;-)
Buziolki

reklama
Dziewczyny, spać mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::angry: I co tu zrobić, jak do końca dnia w pracy 1,5 godziny?? :no::wściekła/y::angry::-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry