reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam...
uwazam, ze fundacja im. Mai to bylby najpiekniejszy sposob uczczenia jej pamieci... bo przeciez Maja byla jakby wcieleniem milosci, dobroci, walki...
a Monice i Marcinowi chce powiedziec, ze jestem z nimi, ale tez, ze mimo, ze wszystkie ich podziwiamy, to nie wymagamy od nich, zeby pisali wzniosle slowa, zeby byli silni... Jestescie ludzmi (az ludzmi!), pozwolcie sobie na odrobine rozpaczy, na placz, na przyznanie sie do ogromu bolu... Tak sobie pomyslalam, ze moze nasze slowa moga spowodowac, ze poczujecie sie zobligowani do bohaterstwa... A nie o to chodzi przeciez... Ja zawsze bede pelna szacunku, dla drogi, ktora przeszliscie opiekujac sie chorym dzieckiem, z wieczna niepwnoscia jutra...
Kiedys czytalam takie rady psychologa jak radzic sobie ze smiercia kogos najblizszego - i tam bylo napisane, ze trzeba dac sobie jakis okreslony czas. Na przyklad powiedziec sobie - przez miesiac rozpaczam. I rzeczywiscie pozwolic sobie na placz, na zal. Ale wciaz z mysla, ze jak przyjdzie okreslony dzien, to wstane i rusze dalej. I ruszyc. Mysle, ze nie jest zdrowo odwlekac tej zaloby. Zreszta co ja moge o tym wiedziec... Tak bardzo chcialabym jakos pomoc...
Po prostu - mysle o Was...

myślę, że mają tyle czasu ile im potrzeba.... my po prostu czekamy i modlimy się o siły dla nich... wrócą do nas, kiedy będą już na to gotowi, my po prostu czekamy...

reklama
myślę, że mają tyle czasu ile im potrzeba.... my po prostu czekamy i modlimy się o siły dla nich... wrócą do nas, kiedy będą już na to gotowi, my po prostu czekamy...

podpisuje sie pod twoimi słowami ..............jedyne co mogę zrobić lub aż tyle to modlić sie o siłę dla Moniki i Marcina.............
Madziu dziękuję za to zdjęcie .......od Moniki bije ogrom spokoju mimo wielkiego bólu który ma w oczach .............chyba tego właśnie potrzebowałam by móc zacząć patrzeć w przyszłość z nadzieją.............jednocześnie pamiętając o Majce .............

Filipku zdrowiej nam szybciutko:tak:
no i trzymamy kciuki za Malwinkę i Zosię

nic nie pisałam od śmierci Majeczki... poprostu nie mogłam :( nie dałam rady
obejrzałam filmik i się strasznie popłakałam a już w ogóle te ostatnie zdjęcie... te jej oczka tak patrzące na mnie...
przepraszam nie mogę :( łzy same mi lecą
wieczny odpoczynek dać Jej racz Panie....
Majeczko będziemy ciebie pamiętać
Moniko i Marcinie trzymam się z wami
przepraszam nie napiszę nic więcej...

I ja sie pod tym podpisuje ...........!!!!

Madzia zdrówka dla Filpka,zdrowiej kochany..........!!!!!

Ja też trzymam kciuki za Zosię i Malwinkę !!!!!

Pozdrawiam MM i myślami jestem z wami i modlę sie o was !!!

(*) Majeczko ,serc tysiące poruszyłaś.........

Ja też jestem...
Smutno mi...

(*) Maju...

Madziu, dziękuję Ci za Wszystko, mam nadzieje, że Filipek zwalczy choróbsko.

Zosiu, Malwinko trzymam kciuki.

"Bose aniołki siedzą na chmurkach
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa
Nad tatą który płakać nie umie,
Nad bratem który nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami
I swoją mamą osnutą łzami.
I każdy woła cicho z daleka:
Mamo już nie płacz
Mamo ja czekam"

Majeczko
[*] Serc tysiace poruszylas....

reklama
Witam.Niestety nie bylam od poczatku tego tematu,ale przeczytalam cale forum o MAJECZCE,nie moge przestac plakac:-(to straszne co spotkalo rodzicow tej malutkiej kruszynki.Nie mam nawet slow zeby pocieszyc kogos kto stracil ukochane dziecko:-(To straszne,ze taka sliczna i malenka istotka musiala tak wczesnie odejsc z tego swiata:-(Wiem ze zadne slowa nie sa w stanie pocieszyc rodzicow malutkiej MAJECZKI ale przesylam Wam moje glebokie wyrazy wspolczucia:-(NIECH ANIOLKI BEDA PRZY WASZEJ CORECZCE.POKOJ JEJ MALUTKIEJ DUSZYCZCE.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry