reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam...a mnie się nie chce odpalić ten plik, może pokombinuję jeszcze...

A co do pogody wczoraj...to u mnie po tylu dniach deszczu...była wiosna ślicznie...cieplutko a słoneczko rozpieszczało swoimi promieniami...

To napewno Maja na nas spoglądała....:tak:

reklama
Karlam,Haker - dziękuję za relacje z pogrzebu... Haker świetny pomysł co do kazania...jak to czytałam to, aż łzy leciały jak grochy...Takie mądre słowa niektórzy potrafią napisać naprawdę bardzo mądre aż pięknie się to czyta.

Ines - piękny filmik oglądam go co chwile i płacze...Myślę, że MM bardzo się spodoba. Ja zapisałam sobie na komputerze i będę miała go na pamiątkę bardzo dużo dla mnie znaczy...

Mońcik - naprawdę cię podziwiam za twoją wiarę i siłę.Bardzo sie bałam o Ciebie ale teraz jestem spokojna bo wiem, że dasz radę i to przetrwasz. Żałuję, ze nie mogłam cię poznać osobiście ale wierze, ze kiedyś spotkamy się wszystkie na jakimś spotkanku i będziemy mogły się wszystkie poznać. Przytulam cię i modlę się.... Wchodż tutaj na forum kiedy tylko znajdziesz czas i siłę bo my tutaj na Ciebie czekamy i czekać będziemy....

Majeczka była jest i będzie w naszych sercach na zawsze.
Majeczko serc tysiące poruszyłaś (*)(*)(*)

Nie wierzę że to naprawdę sie stało.Że Maji nie ma.
Na tych zdjęciach jest taka szczęśliwa z rodzicami.................................
Bardzo mi smutno...............łzy lecą po policzku..............a synek patrzy na mnie nie wiedząc dlaczego płaczę..............kiedyś mu opowiem.
Zaglądam to co dzień! Z nadzieją że to NIE PRAWDA...........................................................................................................

Ines piekne...

Majuniu [*]

Moniko, Marcinie podziwiam Was i modle sie o sile dla Was w tym ciezkim okresie. Pamietajcie, ze po burzy zawsze wychodzi slonce.

witam kochane,w kolejny,smutny dzień...
ja też nie rozumiem,nie umiem o niczym innym myśleć...
MM,wytrwajcie...

Ines obejrzalam....W tych oczkach tyle milosc i ufnosci...Nie pojme tego...Jestem czlowiekiem malej wiary,,, pewnie dlatego...Znow placze

reklama
Majeczko śliczna już nie cierpisz
To jedyny pozytyw.

Boże jakie to trudne
Smutek aż do dna

Potworna rozpacz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry