reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nooo, artykuł bardzo okrojony, nie oddaje w pełni tego jak naprawdę jest ciężko, ale ważne że jest. Ja przeczytałam o 7.00 he he
Wkrótce powinnam sie dowiedzieć, kiedy FAKT wypuści naszą historię, a tam zapowiada sie bardziej wylewny materiał. Dam znać.
Buziaki :)

reklama
A dla tych co nie ze Sląskiego to może mogłybyscie kobitki zrobic zdjęcia tego artykulu i umieścić tu na forum? :tak:

JA TEZ ZERKNĘŁAM NA WERSJE ELEKTRONICZNĄ...WYSŁAŁAM RODZINCE ITD Z DALEKA.
TYMCZASEM, CHCIAŁAM POINFORMOWAĆ ZAINTERESOWANE OSOBY, BO WBREW POZOROM JEST ICH TROCHĘ...ZE WARSZWSKIE DZIECI RÓŻAŃCOWE, KTÓRE TAK ZAANGAZOWAŁY SIĘ W POMOC MAJECZCE, ORGANIZUJĄ POWAŻNY KONCERT HURALNY Z POKAZEM SLAJDÓW ZDJĘĆ MAJECZKOWYCH :)
Koncert odbędzie się 21.10.2007 w Kościele Matki Boskiej Różańcowej na
> > Bródnie po mszy na 19.
ZAPRASZAM :)

PS Z całej akcji będą zdjęcia, które zostaną nam przysłane. Wkleję je do wglądu na stronkę Mai :)
MOJ KOD DO ELEKTONICZNEGO ARTYKUŁU... kfajwmyr MOZE NIE BEDZIECIE MUSIAŁY PŁACIC ZA PRZECZYTANIE

Ale to niesamowite!!! Ile miłości jest w ludziach!!! Jak czytam tutaj ile osób chce pomagać, to poprawia mi się nastrój i zaczynam wierzyć, że na tym świecie nie jest aż tak źle.
To naprawdę piękne!!! Szkoda, że nie mieszkam w Wawie bo sama chętnie poszłabym na taki koncert. :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry