reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia cieszę się, że z Majeczką już lepiej:tak: życzę wam szybkiego powrotu do pełni sił
India to straszne:sick: mam nadzieję, że się to już nie powtórzy i małego będzie można śmiało zaszczepić

reklama
Dzień dobry wszystkim :)

Ogromna ulga na mnie spoczywa, bo Maja juz 5 dzień jest..rewelacyjna. Ucichły wszystkie dolegliwości, a Maja, śmieje się od ucha do ucha i odkrywa swoje nowe mozliwosci. Widac, bardzo chciałaby sama siedziec, poruszac się, ale jest za słaba. To tez, non stop nosze ją po mieszkaniu, zabawiam i robie wszystko aby zachowac jej dobry nastroj. Gdyby tak było do samej operacji....było by pieknie !
Operacja jest naprawde potrzebna, bo co z tego, że Maja rwie się do tego wszystkiego i jest coraz bardziej ruchliwa, skoro to tak bardzo ją męczy, że co chwilę chodzi wykończona spać.

My z Marcinem, też jeszcze "spokojni", w oczekiwaniu na te operacje. Cieszymy się każdą chwilą, zwłaszcza teraz, tymi dobrymi. Ja już powolutku organizuję sobie, co nam bedzie potrzebne do wyjazdu.
Słyszałam, że szybko przyjdzie zima...trzeba będzie spakowac rzeczy na różną pogodę, opony zimowe przygotować...kurcze, nie wiem, jak Maja zniesie taka podróż. Te foteliki samochodowe mnie przerażają na tak długą trasę. Zwłaszcza, że Majcik nie miała zbyt wielu okazji aby się przyzwyczaić.
Czas leci, dziś Maja skończyła 9 m-cy !!!
Musi być dobrze, musi......

Będzie dobrze. Nikt z nas innej opcji nie zakłada!!! I wszyscy mocno trzymamy kicuki!!!
Cieszą mnie Monika wpisy kiedy piszesz, że Maja ma się dobrze! Przesyłam dla Ciebie i Majusi pozytywne myśli i gorące całuski!!!

...kurcze, nie wiem, jak Maja zniesie taka podróż. Te foteliki samochodowe mnie przerażają na tak długą trasę. Zwłaszcza, że Majcik nie miała zbyt wielu okazji aby się przyzwyczaić.
Czas leci, dziś Maja skończyła 9 m-cy !!!
Musi być dobrze, musi......

STO LAT MAJECZKO
Pozytywne fluidy zasyłam

spróbujcie jechać na noc, albo wyjechać tak /np. 2 w nocy/, żeby Maja jeszcze spała
naprawde to jest najlepsze rozwiązanie
mówię to jako mama-podróżniczka z małym dzieckiem:tak::tak::tak:

Majeczko kochana życzonka ... 100 latek, dużo ... dużo zdrówka i słodziutkie buziaki dla Ciebie :-):tak:!!!! Wszystko będzie dobrze :tak::tak::tak:, jesteśmy z Wami!!!

Dla tych, którzy są z naszego śląskiego rejonu....Maja jutro w Dzienniku Zachodnim !

reklama
Artykuł przeczytany!!! I to o 6.30 rano!!! Normalnie aż łzy w oczach. Cała strona dla Was. Podobał mi się artykuł, zdjęcie piękne - mam nadzieję, że trafi do wielu osób.
Całusy dla Was!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry