reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeśli chodzi o wieniec: wstępnie zamówiłam...będzie na podkładzie w kształcie serca(takim z pustym środkiem, nie pełnym)...z białych róż, dużo zielonego...w srodku delikatnie(żeby nie było za ciężko) będą delikatne różowe różyczki, i takie białe delikatniutkie kwiatki...Jeśli chodzi o szarfę...atłasowa byłaby za gruba na ten wieniec...więc będzie ta normalna...pani florystka mówi ze nawet myslałaby o tiulowej ale na takiej nie można by nic napisć :(.....kiedy wybierałam ten wieniec....miałam "kluchę w gardle"...jak powiedziałam pani dla kogo i że ma byc wyjątkowy, delikatny i najpiękniejszy jaki może zrobić ....miała łzy w oczach...ahh...ciężko mi było!!! :(

Jeśli chodzi o pieniążki....to mamy 1610,50 gr....na chwilę obecą....być moze jeszcze jakieś przelwy dojdą to wam jutro powiem. Mam przelewy od 72(!!!) osób...plus jeszcze ja i moja siostra.
Poprosiłam o wydruk....jednak mam podane tylko nazwiska, niektóre długie nawet tylko w części. Pani nie wydrukowala mi tytułów wpłat...wiec na dzień dzisiejszy nie mogę wam wysłać maila z potwierdzeniem o otrzymaniu przelewu, ale obiecuję ze jak przyjdzie mi listownie wyciąg z banku to każdemu z osobna napiszę i podziękują. Bo tam powiny być takie informacje. Ale mozecie mi wierzyć że nie zginie ani jeden grosz od was!
Aha...cenę wieńca będę znała jak na spokojnie pani sobie wyliczy. Moze jutro?....
I co myslicie o tym wieńcu...dobrze wybrałam???? Bardzo bym chciala żeby sie Majcikowi podobalo....ahhhhhhhhhhhh :(((

Madziu, wieniec na pewno jest cudny...i Majcikowi na pewno sie bardzo spodoba...:-:)-:)-:)-(
Jak mi przykro...Ze to wieniec, a nie jakas zabaweczka...:-:)-:)-(

Wysylaniem Potwierdzen otrzymania pieniazkow sie nie przejmuj - na pewno doszly :tak:

Wiadomo juz kiedy bedzie pozegnanie Majeczki? :-(Chcialabym zapalic Jej u nas na cmentarzu swiatelko...

reklama
Podziwiam Cię za to co piszesz...Mimo że jestem wierząca nie potrafiłabym zebrać w sobie tyle siły... to normalne, że płaczesz. Zapoznałam się z Waszą historią na kilka dni przed odejściem Majusi i płaczę za każdym razem kiedy o tym pomyślę. Modle się za Ciebie i Twoją rodzinę. Trzymaj się

Wszystkiego naj naj dla Weronisi,duzo zdrowka szczescia i slodyczy tego Victorkowa rodzina zyczy.
Za Zosienke trzymamy kciuki.
Majeczko
[*]
[*]
[*] modlitwa dla Ciebie i Moncik trzymajcie sie cieplusio.

Madziu wieniec na pewno bedzie cudny tak jak i Majeczka byla cudna.

Nie było mnie pięć dni na forum, byłam na wyjeździe, ale przez głowę mi nie przeszło, że jak wrócę przeczytam nagłówek, że Majuni nie ma już wśród nas.
Moniko, Marcinie ściskam was mocno jest mi strasznie przykro, siedzę tu od dwóch godzin i czytam wszystko co się wydarzyło od czwartku i nie mogę uwierzyć. Łzy lecą strumieniami..........

Majeczko kochanie spij spokojnie.............

Wysylaniem Potwierdzen otrzymania pieniazkow sie nie przejmuj - na pewno doszly :tak:

Wiadomo juz kiedy bedzie pozegnanie Majeczki? :-(Chcialabym zapalic Jej u nas na cmentarzu swiatelko...

Własnie Madziu, jesli o mnie chodzi to też uważam ze potwierdzenia są zbędne.

Zagladam tu co chwilke i sprawdzam czy może już lekarze poznali przyczynę... odejścia naszej Mai
[*].

Też zapalę Majuni swiatełko.

Moniko... Twoja wiara jest wspaniala, a placz zupelnie zrozumialy...Wczoraj nic nie pisalam...Ale wciaz nie moge uwierzyc w to co sie stalo...Nie chce pisac, ze tak mialo byc...ale wiem, ze czas zabliznia rany...Wczoraj byla 5 rocznica smierci mojej mamy...Modlilam sie i za nia i za Twoja Maje...Prosilam by sie zaopiekowala Twoim malenstwem...

Magda co do potwierdzen przelewow to sie w ogole tym nie przejmuj...A wieniec na pewno bedzie cudowny...

Poczytałam post Mońcik,Madzi i Wasze cioteczki i...nie mogę nic po prostu napisać:no::no::no:
Mońcik, przytalum Cie mocno i płaczę razem z Wami...

Boże czuwaj nad nimi to taki cięzki dla nich czas!!!!!!!!
Jak ja im współczuje ........nie wiem co juz pisać
jak Madzie napisała że wybieraja trumienkę jestem zdołowana jak mało kiedy::::((((((((

(*)(*)(*) MAJECZKO CZUWAJ NAD RODZICAMI oni tego teraz potrzebują

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry