sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jeśli chodzi o wieniec: wstępnie zamówiłam...będzie na podkładzie w kształcie serca(takim z pustym środkiem, nie pełnym)...z białych róż, dużo zielonego...w srodku delikatnie(żeby nie było za ciężko) będą delikatne różowe różyczki, i takie białe delikatniutkie kwiatki...Jeśli chodzi o szarfę...atłasowa byłaby za gruba na ten wieniec...więc będzie ta normalna...pani florystka mówi ze nawet myslałaby o tiulowej ale na takiej nie można by nic napisć .....kiedy wybierałam ten wieniec....miałam "kluchę w gardle"...jak powiedziałam pani dla kogo i że ma byc wyjątkowy, delikatny i najpiękniejszy jaki może zrobić ....miała łzy w oczach...ahh...ciężko mi było!!!
Jeśli chodzi o pieniążki....to mamy 1610,50 gr....na chwilę obecą....być moze jeszcze jakieś przelwy dojdą to wam jutro powiem. Mam przelewy od 72(!!!) osób...plus jeszcze ja i moja siostra.
Poprosiłam o wydruk....jednak mam podane tylko nazwiska, niektóre długie nawet tylko w części. Pani nie wydrukowala mi tytułów wpłat...wiec na dzień dzisiejszy nie mogę wam wysłać maila z potwierdzeniem o otrzymaniu przelewu, ale obiecuję ze jak przyjdzie mi listownie wyciąg z banku to każdemu z osobna napiszę i podziękują. Bo tam powiny być takie informacje. Ale mozecie mi wierzyć że nie zginie ani jeden grosz od was!
Aha...cenę wieńca będę znała jak na spokojnie pani sobie wyliczy. Moze jutro?....
I co myslicie o tym wieńcu...dobrze wybrałam???? Bardzo bym chciala żeby sie Majcikowi podobalo....ahhhhhhhhhhhh ((
Madziu, wieniec na pewno jest cudny...i Majcikowi na pewno sie bardzo spodoba...:----(
Jak mi przykro...Ze to wieniec, a nie jakas zabaweczka...:---(
Wysylaniem Potwierdzen otrzymania pieniazkow sie nie przejmuj - na pewno doszly
Wiadomo juz kiedy bedzie pozegnanie Majeczki? :-(Chcialabym zapalic Jej u nas na cmentarzu swiatelko...