reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[* ] [* ] [* ] [* ]
[*] lacze sie w bolu nie wiem dlaczego świat jest taki okrutny

reklama
Madzia ja mam taka propozycje ze jesli zostana jakies pieniazki to po prostu wplacisz je na konto Malwinki czy prof. Wojtalika

Też proponuje niech każdy wpłaci ile może, a nadwyżkę - o ile bedzie - przekażemy na jakąś fundację (może dla Malwinki, może na klinikę), to też dobry sposób uczczenia pamięci Mai.

I ja się dołożę. Myślę, że to świetny pomysł aby część uzbieranych pieniążków przeznaczyć dla Malwinki lub profesora.
Chyba nie potrzebny jest jakiś ogromniasty wieniec. Grób przecież będzie malutki... Chyba niedobrze byłoby go przytłoczyć...

Madziu, na pewno wybierzesz dobrze.

z żalu serce rozpada mi się na tysiące kawałeczków
taka śliczna, maleńka, niewinna kruszynka
dlaczego... ?

i my posłaliśmy przelew na kwiatuszki - już tylko tyle możemy teraz zrobić

CZY KTOŚ WIE CO U ZOSI?!

Ja równiez uważam, że najlepiej przekazać ew. nadwyżkę piniędzy na jakąś fundację (dla Malwinki, innego dziecka lub dla profesora)
Co do wieńca to ufam Madzi że dobrze wybierze... podpowiem też tylko żeby wieniec nie był za duży. Sama wiem z doświadczenia :-( że grobki dziecięce są malutkie nie można przesadzać z wielkością wieńca.

Majeczko! (*)

reklama
CZY KTOŚ WIE CO U ZOSI?!

Ja równiez uważam, że najlepiej przekazać ew. nadwyżkę piniędzy na jakąś fundację (dla Malwinki, innego dziecka lub dla profesora)
Co do wieńca to ufam Madzi że dobrze wybierze... podpowiem też tylko żeby wieniec nie był za duży. Sama wiem z doświadczenia :-( że grobki dziecięce są malutkie nie można przesadzać z wielkością wieńca.

Majeczko! (*)

Wiem, że z Zosią bez zmian. W tygodniu zapadną decyzje co z respiratorem ale to dopiero po prześwietleniu płuc.

W pełni się zgadzam - nie można przesadzić z wielkością wieńca.
Myślę, że tylko prawdziwe, naturalne kwiaty mogą oddać jak niewinnym kochanym dzieciątkiem była Maja.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry