- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Jeszcze jedno.....może zdecydujcie się po ile będziemy sie składać?
Ja szczerze powiem że nawet nie wiem ile taki wieniec kosztuje
Ah....jak mi ciężko ((
Ja też dołączam sie do akcji. Nie wiem po 25/ 30 zl? Nie za mało? Ustalcie cene to rano wysłałabym pieniążki.
zielono_mi
Fanka BB :)
oj, no to jest trochę do nazbierania... Załóżmy, ze średnio wpłaty będą po 10 zł, to musiałoby wpłacić min. 50 osób. Damy radę, prawda?
Kochana Majeczko, nie widziałm Cię na oczy, a tak Cie pokochałam... Nie sądziłam, że to możliwe. Teraz pozostaje nam wspierać Twoich rodziców, kruszynko. Wspaniałych rodziców i wspaniałych LUDZI!!!
Krupeczko: oczywiscie,ze damy rade, popatrz ile nas tutaj jest!!
krupka
Entuzjast(k)a
dziewczyny, tak myślę, że co do kwoty, to nie ma co ustalać, bo każdy z nas ma inną sytuację finansową i dołoży tyle ile może co wy na to?
Ano właśnie. Jestem tego samego zdania
I podonie jak mama Quintena, myslę, że może lepiej ze sztucznych? Zresztą w kwiaciarni będą wiedzieć najlepiej co zrobic o tej porze roku.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Z żywych kwiatów jest dużo droższy i nie trwały, a teraz jeszcze zimno może być, może ze sztucznych zostałby na dłużej a teraz są takie piekne sztuczne kwiaty, ze wcale różnicy nie widać.
dziewczyny, tak myślę, że co do kwoty, to nie ma co ustalać, bo każdy z nas ma inną sytuację finansową i dołoży tyle ile może co wy na to?
Ja sie pod tymi postami podpisuje...
MAJUNIU,to wszystko dla Ciebie... ANIOLKU... :-(
[*] [*] [*]
Kluliczek
Babka z laską
Też proponuje niech każdy wpłaci ile może, a nadwyżkę - o ile bedzie - przekażemy na jakąś fundację (może dla Malwinki, może na klinikę), to też dobry sposób uczczenia pamięci Mai.
reklama
T
tynka
Gość
Ja tez zaraz zrobie przelew..........moja corka wczoraj koczyla rok impreza goscie........... a ja nie potrafilam sie cieszyc szczesciem mojego dziecka:-(ciagle myslami bylam przy Majce stalam przy garach i wylam dzis to samo.............zwlaszcza ze wiem iz moglam byc na miejscu Moniki.......ale u nas okazalo sie ze sprzet byl wadliwy............
Madzia ja mam taka propozycje ze jesli zostana jakies pieniazki to po prostu wplacisz je na konto Malwinki czy prof. Wojtalika
Madzia ja mam taka propozycje ze jesli zostana jakies pieniazki to po prostu wplacisz je na konto Malwinki czy prof. Wojtalika
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.