reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oczywiście że tak.. najprawdopodobniej pojadę z męzem......jeśli nie to z mamą małej Julii która leżała a OIOMie z Majeczką.
tylko prosze w tytule wpiszcie od kogo są pieniążki...nie chciałabym nikogo pominąć.
Obiecuję że zamówię wieniec w najlepszej kwiaciarni w mieście...:((((
Boże..........:(((((((

to mój numer konta: 97 1540 1173 3001 4002 9142 0001
konto mam w Banku Ochrony Srodowiska BOŚ
Magdalena Grzesiak
ul.Wrocławska 67/5
63-400 Ostrów Wlkp.
[*]
[*]
[*] Majeczko :(

specjalnie zacytowalam, zeby bylo łatwiej znaleźć nr konta

ja już przelalam
myśle rownież, ze białe kwiatki lub inne piękne i delikatne jakie wybierzesz Madzia
tylko żywe kwiatki, napewo nie sztuczne

koleżanki które planują wpłacić pieniążki...
lepiej nie czekajcie na później, żeby pieniążki doszly w pore

Pozdrawiam
Melanie - też Magda

reklama
Ja też już zrobiłam przelew ...

Myślę, że Madzia będzie wiedziała jakie kwiaty wybrać i na pewno wybierze najpiękniejszy możliwy wieniec ... :-:)-:)-(

Majulko
[*]
[*]
[*]

Ja też już przelałam,

Już drugi raz dzisiaj słyszę piosenkę "Co się stało z pszczółką Mają", ach.....tak ciężko.....:-(

Wczoraj zapoznałam się z historią Majeczki.Bardzo ale to bardzo sie wzruszyłam:-(Proszę przyjąc wyrazy współczucia:-(Wspaniały pomysł ze złożeniem się na wieniec.Wysłałam ile mogłam.
[*]
[*]
[*]

ttp://www.slub-wesele.pl]
200702231138.png
[/url]

I ja zaraz zrobię przelew, strasznie mi przykro, że to na wieniec, a nie na prezent..Bardzo chciałabym pojechać na ostatnie pożegnanie, ale ode mnie to ponad 3 godziny w 1 stronę. W każdym razie myślę o tym. Nic więcej zrobić nie mogę niestety.

Nie znałam wczesniej historii Majeczki ... dopiero dziś ja poznałam ... łzy pociekły potokiem ... Łączę się ze wszystkimi w żalu ...

[*] Śpij spokojnie Majeczko
[*]

Cały czas myśle że ten koszmar zaraz się skończy, że to tylko zły sen. Tak strasznie ciężko mi w to uwierzyć, a jeszcze gorzej zaakceptować:no::no::no: Nigdy tego niezrozumiem:no:

Choć nie udzielałam się na tym wątku, znałam całą historie tej wspaniałej rodziny. Dlatego pozwoliłam sobie, wpłacić pieniążki dla Majeczki.

Madziu, wysłałam pieniążki.
Jeśli chodzi o wieniec to sama wybierz najodpowiedniejszy. Ale uważam, że ze sztucznych kwiatków. One, tak jak już pisałyście, nie różnią się od naturalnych a są trwałe.
[*]
[*]
[*]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry