- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zielono_mi
Fanka BB :)
ok, przeoczylam, juz sobie zapisuje.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Madziu ... jesteś kochana ... i niezastąpiona!!! Oczywiście dołączam się do akcji z wieńcem ...
... mnie również jest strasznie ciężko ... ciągle myślę o tym co się wydarzyło ... po prostu nie mogę przestać ... na oknie płonie już któreś z kolei światełko dla naszego kochanego Aniołka naszej cudownej Majeczki
[*] ...
... mnie również jest strasznie ciężko ... ciągle myślę o tym co się wydarzyło ... po prostu nie mogę przestać ... na oknie płonie już któreś z kolei światełko dla naszego kochanego Aniołka naszej cudownej Majeczki
[*] ...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja tez wplace... Wieczorkiem... Bo teraz nie jestem przy swoim komputerze,wiec nie mam dostepu do przelewow...
[*] [*] [*] MAJECZKO... :-( :-( :-( [*] [*] [*]
A mialam juz nie plakac... :-(
[*] [*] [*] MAJECZKO... :-( :-( :-( [*] [*] [*]
A mialam juz nie plakac... :-(
madzia8310
Fanka BB :)
Nie ma za co....
Ja też ciągle płacze.......siedzę tu i czekam...na co????? nie wiem.
Spaliłam obiad dzisiaj.......w domu bałagan....nawet w kościele nie byłam-wiem że nie ładnie
Postaram się iść wieczorem.
U mnie też światełko się pali cały czas....
Boże.....serce mi się rozsypało na drobne kawałeczki...
a przecież mój ból to napewno nic w porównaniu z ich bólem.Boże (((
Muszę narazie wyłączyć komputer....ale wrócę potem
Buziaki lda was kochane dziewczyny- to wy byłyście z Monią od początku....to wy walczyłyście o pieniążki....to wy jesteście wyjątkowe!!!!
Ja też ciągle płacze.......siedzę tu i czekam...na co????? nie wiem.
Spaliłam obiad dzisiaj.......w domu bałagan....nawet w kościele nie byłam-wiem że nie ładnie
Postaram się iść wieczorem.
U mnie też światełko się pali cały czas....
Boże.....serce mi się rozsypało na drobne kawałeczki...
a przecież mój ból to napewno nic w porównaniu z ich bólem.Boże (((
Muszę narazie wyłączyć komputer....ale wrócę potem
Buziaki lda was kochane dziewczyny- to wy byłyście z Monią od początku....to wy walczyłyście o pieniążki....to wy jesteście wyjątkowe!!!!
krupka
Entuzjast(k)a
Madziu ładny wieniec z żywych kwiatów kosztuje od 500zł. Ostatnio moi rodzice kupili dla zmarłego dziadka - był z żywych białych kalli, róż czerwonych i anturium, na spodzie z żywych roślin - iglaki i liście palmy do tego atłasowa szarfa z ręcznym napisem - zapłacili 650zł.miał około 1m wysokości.
Opisałam dla przykładu.
oj, no to jest trochę do nazbierania... Załóżmy, ze średnio wpłaty będą po 10 zł, to musiałoby wpłacić min. 50 osób. Damy radę, prawda?
Kochana Majeczko, nie widziałm Cię na oczy, a tak Cie pokochałam... Nie sądziłam, że to możliwe. Teraz pozostaje nam wspierać Twoich rodziców, kruszynko. Wspaniałych rodziców i wspaniałych LUDZI!!!
kubusiowa
Fan(ka)
Madziu - ja równiez przyłącze sie do wieńca, wieczorem przesle pieniązki, ja najprawdopodobniej będę z mężem na pogrzebie :-( Majeczki
[*] bo mieszkamy niedaleko
tylko że ja w to wszystko nie wierze!!!!!!!!!!!!!!! Boże..................... !!!!!!!!!!!!!!!
[*] bo mieszkamy niedaleko
tylko że ja w to wszystko nie wierze!!!!!!!!!!!!!!! Boże..................... !!!!!!!!!!!!!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.