reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam czy ktoś wie co z tą drugą dziewczynką Zosią jak ona sobie radzi?????????
[*]Majeczko bylas z nami tylko chwile ale tyle ludzi cie zna i oplakuje zawsze bedziesz w naszej pamięci Spoczywaj w pokoju

reklama
Moniko i Marcinie - jestescy wielcy. Ja Was podziwiam. Wczoraj tyle lez wylalam, a po przeczytaniu Twojego postu Moncik troche lzej mi sie na sercu zrobilo.
Jednak nadal nie moge uwierzyc w to co sie stalo.

Majeczko, czuwaj nad Twoimi rodzicami. Bylas wspanialym dzieckiem kruszynko.

(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Mam nadzieje zechociaz Zosi i Malwince sie uda.

wiecie co przyszla mi na myśl piosenka Wspanialych Rodzicow mam takich rodziców jakich miala
[*]Majeczka to szukać ze świecą JESTESCIE WIELCY MONIKO I MARCINIE jestem z wami w tym strasznym bólu

No wlasnie Madzia, moze Ty wiesz co u Zosienki? Czy lepiej? Trzymam kciuki za to Maleństwo...

Moniko Twoja madrosc i dobroc nie zna granic!! jestes niesamowita!!
jestes dla nas wszystkich wzorem do nasladowania!
Majeczka miala szczescie ze jestescie jej rodzicami!

Majeczko piekny anioleczku - dbaj o swoich rodzicow tam z gory...
nazawsze pozostaniesz w wielu serduszkach...

I ja sie witam w ten smutny poranek... :-(
Niebo caly czas placze,a ja poplakuje razem z nim...
Smutne dni nastaly... Bardzo smutne... :-(

MONIKO,MARCINIE,jesli znajdziecie czas i sily,zeby do Nas zajrzec,to zapraszamy... Pomozemy,jak tylko bedziemy potrafili...

MAJECZKO,mam nadzieje,ze sie dzis wyspalas... Bezbolesnie i spokojnie... Pewnie od rana juz szalejecie z OLIWIA... Bawcie sie dobrze,Maluszki i czuwajcie nad swoimi Rodzicami... Wspanialymi Rodzicami...

[*] [*] [*]

Monisiu, jestem dumna z Ciebie i podziwiam jednocześnie......
Żal ściska serce nadal.....
Ślę Wam Kochani dużo siły....
Tulę do serca.....
Majeczko dla Ciebie
[*]
[*]
[*]

Jestem i ja. Dziś udało mi się trochę przysnąć....śniła mi się Monika z Marcinem, że byli u mnie w drodze ze szpitla (tak jak sie umawialiśmy...że jeśli im się uda, warunki na to pozwolą to się u nas zatrzymają)....tylko właśnie sami :((( Bez Majulki. Ale to nie był zły sen. Monika sie uśmiechała....ja tak bardzo płakałam a ona mi tłumaczyła że będzie dobrze, że ona czuje że Maja jest z nimi i jest już zdrowa.....
Boże......Cudowna Kobieta!!!!
tyle mąrdości zyciowej od nich dostaliśmy.......bezcenna nauka.
Ja też wierzę ze Majulka jest z Oliwką i biegają po niebiańskich łąkach,skaczą po kałużach łez i one mają już ten spokój,że tylko czas je dzieli z rodzicami.....a potem już na zawsze w szczęśliwości będą żyć wiecznie razem!!
Maju, Oliwko
[*]
[*]
[*] to dla was Anielskie dziewczynki!

Cały czas myślę, jestem z wami, cierpię z wami.
Przytulam

reklama
Boże Drogi.... Czytam te wszystkie posty i płaczę... Tyle zjednoczonych serc, tyle miłości...
Majeczko byłaś i będziesz dla nas cudem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry