reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też czekam na wiadomosci po wizycie Mońcik u Majki Jejciu skąd ta goraczka znowu się przygarneła :baffled::baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused::confused:Mam nadzieje że wszystko sie ustabilizuje.Pozdrawiam Cię Maleńka I za Zosie też trzymam kciuki.Oby jej się poprawiło.wysyłam wam troskliwego misia. i słoneczko w te pochmurne dni. buzka słońce.gif

troskliwy mis.gif

reklama
bardzo ciesza mnie wiesci o zdrowku naszej ksiezniczki dzielnej..:-D a goraczka moze od zabkow .... w koncu napewno tez wychodza..wierze ze bedzie dobrze i ta goraczka to nic powaznego

Nooo, ta gorączka to praktycznie jest codziennie. Obce ciała w organizmie, jak respirator, dwa wejscia centralne, wenflony i dreny + cewnik...wszystko skupia bakterie. Może i ząbkowanie dochodzi, bo jak dotąd żaden nie wyszedł. Bakterie szpitalne...wyjałowiony organizm wszystko łapie.

Teraz Majulka spała. Narazie wszystko bez zmian. Pan dr mowi, że myśli o ekstubacji w sobote lub dopiero od poniedziałku, zobaczymy.

Zosia złapala kolejnego wirusa...parametry spadły...zawiało smutkiem...

ojejciu tak mi przykro z powodu Zosienki aż się płakać chce.Czemu to wszystko nie jest taki proste,czemu małe dzieci tak muszą cierpieć.A co majeczki mam nadzieje że perełka mała poradzi sobie z własnych oddechem i juz zaden respirator nie bedzie potrzebny.Modlę sie szczerze, za te dwie wspaniałe istotki.
BOŻE DAJ IM SIŁY NA DALSZĄ WALKĘ baby spioch.JPG

Witam! Cieszę sie że u Majeczki ok...mocno trzymam kciuki i się modlę
Zmartwiłam się Zosią...maleńka nie poddawaj się!!!!

Ja mam od wczoraj problemy z kompem....mąż mi coś namieszał..ahh...mam nadzieję że do jutra naprawi to wszystko.
Buziaki dla wa MMM:-)
OOOO....mogę wreszcie robić buźki i kolory! Juuupi! :-D

Dziewczynki Kochane,wszystko zwalczycie. :-) Juz tyle przeszlyscie,wiec nie ma niczego,co byloby dla Was grozne! :tak: :tak: :tak:
Za chwilke kolejne odwiedzinki,wiec i sil nowych nabierzecie dzieki nim do walki. :tak: :-)

Czekam na wiesci po wizycie Mońcik u malutkiej Majeczki.Mam nadzieje że coś napisze dobrego.:tak::tak::tak::tak:Pozdrowienia i uściski dla dziewczynek.!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry