reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko,ale pozytywne emocje idzie wyczuc w Twoim poscie! :-) :-) :-)
Lepsza pielegniarska opieka i od razu lepszy humor,co? ;-)
Super,ze Majunia ma znowu tak malutki tlenik,no i ze tak cudnie sobie radzi! Maly zarloczek,hihihi. ;-) Zartuje. :-) Ale ciesze sie,ze juz tyle zjada. :-) Ahhh,pewnie stesknila sie za smakiem mleczka... :-(

Zosienko,bidulenko... Wyzdrowiejesz,nie smutkaj sie. :-) Jestescie z Maja dzielnymi dziewczynkami i na pewno ze wszystkim sobie poradzicie! :tak: :-) :tak:

Buzia dla Was i dla Waszych rodzicow! :-) :blink:

reklama
Moniczko...Ty wiesz najlepiej na co stac Twoje dziecko i mysle ze podjelas sluszna decyzje:)...Niech Majeczka przez ten tydzien wzmocni sie nabierze sil zawalczy o samodzielny oddech...Do 3 razy sztuka:)...Tym razem musi sie udac:)...Modlimy sie za to...
Co do maskotek to krew mnie zalewa:wściekła/y::wściekła/y:...to jest nie do pomyslenia...nasza niunia tez spedzala okres przedswiateczny w szpitalu i dostala mase prezentow...pielegniarki skladaly je pod jej lozeczkiem...jedna z nich nawet zorganizowala zbiorke w szkole swojej corki...dzieciaki wpadly z prezentami na OIOM w pl pewnie nie do pomyslenia...ktos powinien sprawdzac co pielegniarki wyprawiaja( bo jak nie wkladaja sobie malenstwa do kieszeni fartucha to kradna):wściekła/y:kary
godne...a tak na marginesie to gdzie ich SUMIENIE...brak slow...

Ale się cieszę!!! Super się czyta takie posty...tyle w nich radości spokoju i nadziejii. Jestem z wami całym sercem i modlę się żeby Majeczka tym razem dała sobie radę!
Trzymam kciuki!!!!

OJ MOńCIK OD RAZU WIDAć ZE LEPIEJ MAJECZKA SIE CZUJE WIRTUALNIE CZUC TWOJE SZCZESCIE ZE MAJECZKA PRZYBIERA NA WADZE I JUZ ZNOWU TLENIK MNIEJSZY ]:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:ABY TAK DALEJ MALEńKA PEREłKO PRZEZ TEN TYDZIEN DOJDZIESZ DO SIEBIE I PRZY PROBIE ODLąCZENIA RESPIRATORA ZADZIWISZ WSZYSTKICH I SAMA ZACZNIESZ ODDYCHAć MODLIMY SIE ZA TO PS.CO DO ZOSIENKI TAK MI PRZYKRO ZE ZNOWU COS JEJ SIE ZAWIERUSZYłO BIDULA ZAMIAST DOCHODZIC DO SIEBIE TO JAKIES ZAPALENIA SIE JEJ CZEPIAJA A KYSZ A KYSZ:-:)-:)-:)-(....ALE MALUTKA ZOSIENKA DA RADE OBIE DADZA RADE BO MAJECZKA I ZOSIENKA TO SILNE BABKI SA:-):-D:-D:-):-D:-):-DI TAK TRZYMAC MALENKIE PIJCIE MLECZKO I ROSNIJCIE ZDROWO. BUZIAKI DLA WAS I WASZYCH RODZICóW:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) pij mleko bedziesz wielki.gif

Bidulka Zosia... Gorąco się za Nią pomodlę!!
Za Maję również, aby nie trzeba było robić tej tracheo... Echhhh...
Przesyłam gorące całuski dla Wszystkich!!!

czekam na jakieś wieści o Majeczce z wieczornej wizyty Mońcik i czy u Zosiuli jest troche chociaż poprawy.dzisiaj już pewnie sie nie dowiem.Mam troche roboty :kąpanko dzieciaków i zaległości w dokumentach,ale jutro z rana jestem tu i czekam na wieści o naszych dziewczynach perełkach.BUZIAKI BABECZKI MIŁEJ NOCKI I SAMYCH MIŁYCH SNÓW .POZDRAWIAM MOŃCIK I MAMĘ ZOŚKI TRZYMAJCIE SIE SPOKOJNEGO WIECZORU I NOCY> PIESEK.gif

kochane to jest adres pod ktory nalezy kierowac prosby i sprawy medyczne medic@wosp.org.pl osobiscie juz wyslalam emaila moze jak kazda z nas skrobnie kilka slow z prosba to orkiestra pomoze ...

ciesze sie ogromnie z wiesci od Mai czekam na wieczorne z niecierpliwoscia i nadzieja czy u Zosi cos sie polepszylo ...

Ja tez napiszę.

Dobrej nocy Wszystkim a w szczególności Mai i Zosi:-D.

reklama
A może ustalmy jednego e-maila:tak:
żeby był taki sam od tylu osób, to będzie jak apel:-D

Zosieńko zbieraj siły:tak:
Majeczko walcz o oddech:-)
Buziam mocno

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry