reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
"Marzenia sie spelniaja... Tylko mocno,mocno,mocno w nie wierz..."

A Naszym (e-kibicow ;-) )marzeniem,Majeczko,jest Twoj sliczny,rowniutki i przede wszystkim samodzielny oddech...
Wierzymy,ze Ci sie to uda i ze dzisiejszy dzien bedzie tym przelomowym... Tym,ktory zblizy Cie jeszcze bardziej do domku. :tak:

reklama
Czemu tak jest że ten dwutlenek tak rośnie, czy to ta tętnica płucna sobie nie radzi :confused: ... nie wiem, nie znam się na tym, ale może można jeszcze coś poprawić :confused:

Majciu kochanieńka walcz malutka! Jesteś śliczną silną dziewczynką i jestem pewna, że nawet jeśli nie daj Boże (tfu tfu) dojdzie do tracheo. to następna próba oddychania bez respiratora powiedzie się. Jesteś silna, dzielna, kochana i wcześniej czy później nabierzesz sił i wszystkie przeszkody stojace na drodze do wyzdrowienia pokonasz!

Już widać poprawę bo po tej ekstubacji radziłaś sobie Maju lepiej, dużo lepiej niż ostatnim razem, więc poprawa jest!

A tym czasem walcz, oddychaj głęboko, nie wiem ale mam takie przeczucie że wieści po 16 będą jednak dobre :tak:

Jezu ufam Tobie. Ufam, że poziom dwutlenku węgla zacznie spadac, że serduszko Mai przyzwyczai się do nowych warunków i zacznie pompowac tlen do wszystkich zakamarków jej ciała!

Maryjo i Jezusie wstawcie się do Boga za tym dzielnym dzieckiem i jej Rodzicami, niech już będzie im tylko lepiej.

Proszę o to w modlitwie!!!

li-6403.png

Żeby tyko się wszystko poprawiło i się obyło bez tego zabiegu...
Maju walcz dziecinko!!!

Marcin Zadzwonił Na Oiom Ok 13.00 - Gazometria Trochę Lepsza !!!
Matko Boża, Wstaw Się Za Nami U Swego Syna, Bo Ja Godna Nie Jestem...

Majeczko, zbierz siły Słoneczko i pokaż im, że te rurki już mogą sobie zabrać!
Trzymam kciuki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry