reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O kurcze :(
Maju kochanie...walcz...musisz sama oddychać!!!!!!
Monika życzę dużo siły...będziemy się modlić!

Ale..mi smutno...:( Miało być dobrze...musi być dobrze!!!!!!!!

reklama
Dzien dobry - chociaz widze,ze tak nie do konca. :no: :-(
Majeczko,walcz z tym dwutlenkiem! Walcz Kochana! :-( Prosze,aby tracheotomia okazala sie niepotrzebna... Prosze... :-(

P.S. U mnie tez minelo 400. :-)

Musi być dobrze!!! Maja sobie poradzi!!!
A ja w chwili przy pracy odmawiam Zdrowaśkę w tej intencji!!!

Módlmy się cioteczki, bo wierzę w to , że jeszcze wszystko możemy wymodlić, że gazometria może się poprawić...

Majuniu kochanie Ty nasze, oddychaj glęboko ....
A Ty Monisiu bądź silna, bądź dzielna!

Boże Ty wiesz najlepiej co... Dopomóż Mai, prosimy ....

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
musi sobie poradzic musi musi musi
Maju walcz rybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: Kurcze bałam się, ale silniejsze było przekonanie,że bedzie ok......
MAJU WALCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!modlimy się za Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!

Majeczko kochanie, zbierz jeszcze troszeczke sil i zadziw wszystkich po raz kolejny :tak:
Kiedy się czegoś gorąco pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie
Nie ma innej mozliwosci, niz to, ze BEDZIE DOBRZE!! Za duzo osob tu Ci Majeczko kibicuje, w zbyt wielu jestes serduszkach, myslach i modlitwach, aby cos zlego Ci sie przytrafilo. TEN na gorze na to nie pozwoli :-)
Powrot do zdrowka juz bliziutko - jeszcze 1 kroczek Majeczko!!
Trzymamy kciuki :tak:

reklama
Maju...musisz być silna...Maleńka oddychaj, proszę Cię oddychaj glęboko!!!

Boże...nie pozwól na to żeby Maja cierpiała...błagam...

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Modlę się...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry