reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
super super super:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Extra wiadomości:-):-):-):-):-):-):-):-) byle tak dalej!!!!
Maju jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Super,super,super:-)
Musiałam wyjść do lekarza i z takim bijącym sercem teraz wchodziłam tutaj;-)
Tak trzymaj Maju.Dobrze,że mogli być tak długo u Majeczki,to na pewno ma wpływ na jej samopoczucie,spokój i stan:tak:
Trzymamy kciuki dalej.

Życzę Ci Majuniu, żeby dalej szło tak dobrze jak teraz, i żebyś szybko oswoiła się z samodzielnym oddychaniem. Twoi Rodzice i my wszystkie niczego innego nie pragniemy!!!

:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

Ślę pozdrowionka z Mazur!!!

li-6403.png

BRAWO BRAWO MAJECZKO JESTEM Z CIEBIE DUMNA .WIERZYłAM W TO ZE BEDZIE DOBRZE MUSIAłO BYC.:-):-):-):-):-):-)INNEJ OPCJI NIE MA TERAZ TWOJA MAMA MONCIK JEST PEWNIE SPOKOJNIEJSZA :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: WIERZE ZE JUZ RESPIRATOR NIE BEDZIE POTRZEBNY.ALE FAJNE WIESCI:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: JESZCZE POZNIEJ ZAJRZE NA STRONKE I SPRAWDZE JAK SIE DALEJ SPRAWY MAJA .:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DPOZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE I TE PRZYSZłE TEZ. MAGDA MAMA NADII I ZUZANNY

Załączniki

• baby spioch.JPG
    baby spioch.JPG
    1,7 KB · Wyświetleń: 212
Wspaniałe wiadomości. Majeczko oby tak dalej!!!
Karlam i ja też nie mogę się doczekać fotki:- ))))

Pozdrawiam Wszystkich gorąco!

reklama
no to czekamy na nowe wiesci i nowe foto:tak::-)
Monika pewnie przy malej mam nadzieje ze wizyta jest bardzo owocna:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry