reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ojoojoj,jakie cudowne wiadomosci! Maju,jestes niemozliwie dzielna!!! :tak: :-) :-) :-) :tak:
Czekamy na wiesci po 20 i na swiezutka foteczke naszej Pszczoleczki! :-)

reklama
Cześć Dziewczyny,
widziałam się dziś chwilkę z Moniką w szpitalu. Widziałam zdjęcie Majeczki w komórce -ŚLICZNA DZIEWCZYNKA, nasza Bohaterka! Bez rurek, bez maseczki. Super. Mam nadzieję, że Marcinowi uda się wkleić tę fotkę, ucieszy Was na pewno tak jak ucieszyła mnie!

Dodam jeszcze (M. chyba się nie pogniewa ;) że również Monika wygląda świetnie:-) :tak: Uśmiechnięta i promienna!
Kochana! Jesteśmy z Tobą, trzymamy kciuki za Maleńką i nie przestajemy się modlić!
całusy

kurcze Moncik ma na GG opis" powrot do respiratora":-:)-:)-(

mam nadzieje ze Maja ma sie dobrze ,modle sie nieustannie

Myslalam ze juz jakies nowe wiesci :-p
Super ze dziewczyny w takiej dobrej formie no i ze Monika "odzyla";-)

Dziewczyny,Monika ma taki opis po tamtym powrocie do respiratora. Chyba nie zdazyla go jeszcze zmienic. ;-)
A,ze obydwie dziewczyny wygladaja slicznie,to wiadomo! Od takich wiadomosci,to az sie chce latac i stad te promieniowanie,hihi. ;-)

Marcin,wklejaj fotkeeee! :-) :-) :-)

Uffff :-)Troszkę mi ulżyło :tak: bo bałam się bardzo......
Cudownie że Maja dobrze sobie radzi, miejmy tylko nadzieję że po wizycie o 20:00 wiesci będą tak samo dobre albo i lepsze ;-) no i żeby nocka przebiegła pomyslnie ...

Majuniu idę już przytulić się do poduchy, odpoczywaj kochanie i zbieraj siłki, pomodlę się za Ciebie :tak:

paaaaaa

hej, juz pisze...

Maja wreszcie padła wymęczona, oczka sie jej kleiły, kolysanka do uszka ją ululała.
Radzi sobie z oddychaniem. Moj opis na gg to ten stary...mowiłam wam ze laptop mi szleje i robi co chce-wstawił ma gg stary opis. zaraz jak mi sie uda, to wkleje wam zdjecie...fotosik mi ciezko wchodzi. Moment...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry