- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Uściski dla Majuni i przesyłam pozytywne fluidki , żeby się Malutka zebrała i przetryzmała to odłączenie respiratora i dzielnie oddychała sama już zawsze. Będę się gorąco modlić, żeby ekstubacja się udała i żeby żadna tracheotomia nie była potrzebna
agnieszka81
Fan(ka)
I my kciukasy zaciskamy mooocnooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majeczko daj z siebie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czuję że poradzi sobie
Majeczko daj z siebie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czuję że poradzi sobie
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
A ja mam dla Mai jeszcze to !!! :-);-)
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Trzymamy Kciuki Za Majeczke:-):-):-):-):-):-)Wierzymy W Ciebie Malutka Trzymaj Sie Kochana Badz Silna I Pokaz Wszystkim Jak Bardzo Chcesz Zyc Modlimy Sie Za Ciebie I Jestem Na Bierzaco Z Babyboom I Czytam Wszystkie Postydasz rade Malutka Nie Ma Innej Opcji Wogóle .
Załączniki
Moniś zaraz spotka się z Mają, mam nadzieję że się dziewczyny sobą nacieszą i że Majunia w dobrej formie.
Byłam na stronie Mai w menu wydarzenia mozna porównać sobie jak wyglądała Maja jeszcze kilka tygodni temu a jak teraz, widać kolosalną róznicę, oczywiście na plus :-) Kochana dziewczynka, kuruj się malutka, ściskam Cię gorąco!
Będę się gorąco modlić żeby ekstubacja się powiodła i żeby respirator już nigdy nie był Ci potrzebny
Byłam na stronie Mai w menu wydarzenia mozna porównać sobie jak wyglądała Maja jeszcze kilka tygodni temu a jak teraz, widać kolosalną róznicę, oczywiście na plus :-) Kochana dziewczynka, kuruj się malutka, ściskam Cię gorąco!
Będę się gorąco modlić żeby ekstubacja się powiodła i żeby respirator już nigdy nie był Ci potrzebny
Eve28
Zaangażowana w BB
Majeczko...jestes dzielna wojowniczka i napewno poradzisz sobie bez respiratorka...my sie modlimy zeby Bozia dodala Ci sil...Bedzie dobrze:-)...
Pozdrowionka dla wszystkich...
nika buzialki dla Michasia;-)
Pozdrowionka dla wszystkich...
nika buzialki dla Michasia;-)
T
tynka
Gość
Hania widze ze sie rozpedzilas z zalacznikami
Trzymamy kciuki by u Majki bylo wszytsko ok ;-)
Trzymamy kciuki by u Majki bylo wszytsko ok ;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.