reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cieszę się, że z Mają wszystko ok. :-D

Mam nadzieję, że Zosia szybko wyjdzie z tych gorszych dni.:tak:

Dobranoc MMM i wszystkie e-cioteczki!!!

Szczególnie pozdrawiam Mamę Zosi, na pewno córeczka dźwignie się kolejny raz. To takie maleństwo, a już tyle razy udowodniła, że siły ma ogromne!

Do jutra!!!

li-6403.png

reklama
Czekałam na info, ale pewnie już MM sobie śpią...hehe
Mam nadzieję ze wszystko ok. Buziaki na dobranoc...Maju kochanie...czekamy i modlimy się o własny oddech!!!

HURRRRRRRRA!!!!!!!:-D:-)

Witam po nieobecności:baffled:
byliśmy na wyjazdach sylwestrowych

Ale na bieżąco wiedziałam, co się dzieje:tak:

SUPER Majeczko

i życzę WAM wszystkim najlepszego w 2008 roku:-D

Hej,o brak nowych wiadomości:baffled:
Myślę,że bez zmian:tak: Jejku,mam nadzieję Mońcik,że nie masz dość tego składania nam "meldunków":-p
Trzymajcie się,aby dziś obie panienki miały lepszy dzień !!!
Buziaki.Pa.

Witam i ja w nowym roku!!! Może spóźniona o jeden dzień, ale jestem!!
Cieszy mnie wczorajszy wpis Moniki!! Dobrze, że Maja się zbiera. Tak trzymaj Kruszynko!!
Modlę się również za Zosię i wierzę, że i Ona się zacznie zbierać. ;) Zosiu, nie poddawaj się Kochanie!!!
Moniś trzymajcie się z Justyną! Ja wierzę, że Wam ciężko, ciężko byłoby Wam tutaj, a co dopiero tak daleko od domu w takim okresie. My wszystkie tutaj na forum cały czas o Was myślimy i wspieramy chociaż w ten sposób! Trzymajcie się Dziewczyny i nie poddawajcie się!! Bo Pan jest z Wami!!!

Moniś trzymajcie się z Justyną! Ja wierzę, że Wam ciężko, ciężko byłoby Wam tutaj, a co dopiero tak daleko od domu w takim okresie. My wszystkie tutaj na forum cały czas o Was myślimy i wspieramy chociaż w ten sposób! Trzymajcie się Dziewczyny i nie poddawajcie się!! Bo Pan jest z Wami!!!

Mońcik, dołączam się do Hanus78... :tak:

Witam dziewczyny!!! ;-)

Kolejny dzień wspólnego wyczekiwania na wieści od dzielnej Mamy Mai - naszej supermenki. :confused:

li-6403.png

hehe naszej SUPERMAMKI :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOW TYM NOWYM 2008 ROKU ZYCZA PISKORKI!!! :-)

Maju kochana czas wracac do domku :-)

reklama
Dzien dobry w drugi dzien nowego roku:tak:
Ciesze sie ze stan Majki sie poproawia a mowi sie ze jaki Nowy rok taki caly rok wiec uszy do gory bedzie dobrze;-):-)
Kate less dziekuje za zyczenia:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry