reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cieszę się, że z Mają wszystko ok. :-D

Mam nadzieję, że Zosia szybko wyjdzie z tych gorszych dni.:tak:

Dobranoc MMM i wszystkie e-cioteczki!!!

Szczególnie pozdrawiam Mamę Zosi, na pewno córeczka dźwignie się kolejny raz. To takie maleństwo, a już tyle razy udowodniła, że siły ma ogromne!

Do jutra!!!

li-6403.png

reklama
Czekałam na info, ale pewnie już MM sobie śpią...hehe
Mam nadzieję ze wszystko ok. Buziaki na dobranoc...Maju kochanie...czekamy i modlimy się o własny oddech!!!

HURRRRRRRRA!!!!!!!:-D:-)

Witam po nieobecności:baffled:
byliśmy na wyjazdach sylwestrowych

Ale na bieżąco wiedziałam, co się dzieje:tak:

SUPER Majeczko

i życzę WAM wszystkim najlepszego w 2008 roku:-D

Hej,o brak nowych wiadomości:baffled:
Myślę,że bez zmian:tak: Jejku,mam nadzieję Mońcik,że nie masz dość tego składania nam "meldunków":-p
Trzymajcie się,aby dziś obie panienki miały lepszy dzień !!!
Buziaki.Pa.

Witam i ja w nowym roku!!! Może spóźniona o jeden dzień, ale jestem!!
Cieszy mnie wczorajszy wpis Moniki!! Dobrze, że Maja się zbiera. Tak trzymaj Kruszynko!!
Modlę się również za Zosię i wierzę, że i Ona się zacznie zbierać. ;) Zosiu, nie poddawaj się Kochanie!!!
Moniś trzymajcie się z Justyną! Ja wierzę, że Wam ciężko, ciężko byłoby Wam tutaj, a co dopiero tak daleko od domu w takim okresie. My wszystkie tutaj na forum cały czas o Was myślimy i wspieramy chociaż w ten sposób! Trzymajcie się Dziewczyny i nie poddawajcie się!! Bo Pan jest z Wami!!!

Moniś trzymajcie się z Justyną! Ja wierzę, że Wam ciężko, ciężko byłoby Wam tutaj, a co dopiero tak daleko od domu w takim okresie. My wszystkie tutaj na forum cały czas o Was myślimy i wspieramy chociaż w ten sposób! Trzymajcie się Dziewczyny i nie poddawajcie się!! Bo Pan jest z Wami!!!

Mońcik, dołączam się do Hanus78... :tak:

Witam dziewczyny!!! ;-)

Kolejny dzień wspólnego wyczekiwania na wieści od dzielnej Mamy Mai - naszej supermenki. :confused:

li-6403.png

hehe naszej SUPERMAMKI :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOW TYM NOWYM 2008 ROKU ZYCZA PISKORKI!!! :-)

Maju kochana czas wracac do domku :-)

reklama
Dzien dobry w drugi dzien nowego roku:tak:
Ciesze sie ze stan Majki sie poproawia a mowi sie ze jaki Nowy rok taki caly rok wiec uszy do gory bedzie dobrze;-):-)
Kate less dziekuje za zyczenia:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry