reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie e cioteczki!!!!!!!!
od soboty mnie tu nie było ale miałam informację od hanus78 dzięki ci bardzo :-);-)
i cieszę się,że Majeczka stabilna:tak::tak::tak::tak: wszystko będzie dobrze, MUSI BYĆ :-):-):-):-)
modlimy się za obie nasze kruszynki mocno!!!!!!!!!i za jutrzejszy dzień!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pewnie że będzie dobrze :tak:
Buziaczki dla dwóch dzielnych dziewczynek śpijcie słodko i szykujcie siły na jutrzejszy dzień. Zobaczymy jak to nam profesor jutro wszystko poustawia. Najważniejsze że do przodu choć malutkimi kroczkami :tak:

Bardzo sie ciesze ze u Majuni wszystko dobrze trzyma sie nasza kochana kruszynka. Przykro mi ze doszlo do takiej sytuacji u Zosi miejmy nadzieje ze nie odbije sie to na niej niekorzystnie.

Ludzie,ale w tym szpitalu jest masakra! Ciagle cos ze sprzetem,wrrrrrr!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Wazne,ze dziewczynki sa na tyle silne,ze sobie radza i bez niego,ufff! :-) Oby tak dalej! Oby do przodu!

Buziaki dla calego dzielnego - Naszego - poznanskiego oddzialowego pokoiku! :-) :blink:

Witam i ja!!!
Czekam na wieści z decyzji prof. Wojtalika!!! Dobrze, że już wraca, jednak co lekarz prowadzący, to lekarz prowadzący...
Trzymamy kciuki i gorąco prosimy Boga o pomoc!!!

Witam dziewczynki:tak:
Wczoraj tylko przeczytalam wiadomosc od Moncik i poszlam padnieta do lozka:sorry2:
Super ze maja stabilna i oby wszytsko szlo w dobrym kierunku:-) poza tym dzis juz bedzie profesorek i zrobi ze wszystkim porzadek:-)

Jestem...

Mam nadzieję, że na porannym obchodzie zadecydują w końcu coś konstruktywnego, nie można tak stac w miejscu...

Dzisiaj mija 3 lata, kiedy moje pierworodne dzieciątko nie zadomowiło się w brzuszku... Ach...
:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-(
Dla mnie to smutny dzień, mam nadzieję, że Monika wniesie do niego trochę optymizmu...

Czekam...

li-6403.png

Ja też jestem i czekam na wiadomości o Majeczce i Zosi...iii....przyjmuję tylko dobre wiadomości!!!

Mamo Kuby...tulam Cię mocno :-:)-(...Wasz Aniołek napewno czuwa nad Wami...

Mamo Kuby przytulamy mocno;-) Ciezko jest przezywac taka tragedie:zawstydzona/y:
A tak w ogole to mamy dzieci w tym samym wieku :tak:ale jakos nie zadomowilam sie na styczniakach 2006:-p

reklama
MamoKuby, nie zamartwiaj się!!! Smutki na bok i trzeba się cieszyć! Wiem co przeżywasz, ale smutki w niczym nie pomogą!!! Uśmiech proszę!!! :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry