reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja co prawda nie siedzę po nocach na internecie, ale całym sercem i myślami jestem z Wami Monika!!!
Modlę się gorąco co Pana, aby zabrał od Mai tę chorobę i aby pozwolił wreszcie Wam cieszyć się tym, że możecie być razem w domu!!! To musi się udać!!!
Maju walcz Kochanie, nie poddawaj się!!! Pokaż im wszystkim jaka z Ciebie silna Dziewczynka!!! Dasz radę Kruszynko!!!

reklama
Majeczko wierzę w Ciebie - jesteś silną i niesamowitą istotką. Tyle osób modli się i myśli o całej Waszej trójce - mam nadzieję że to jakoś pomoże tej małej kruszynce.

Mońcik nadzieję i głęboką wiarę w Waszą Córeczkę mamy cały czas i Wy na pewno też!!! Ona już tyle razy udowodniła, że posiada niezwykłą siłę!

Ja tu zajrze dopiero wieczorkiem...
I mam ogromna nadzieje,ze zastane same dobre wiadomosci...
TRZYMAM KCIUKI!!!
BUZIAKI MMM!!! :blink:

Ja również zerknę wieczorem. Liczę, że Maja będzie się lepiej czuła!!! Majuniu nie poddawaj się Kochanie!!!

ufff....stabilna-cud dziewczynka,Majeczko jestesmy z toba i twoimi godymi podziwu Rodzicami!!!! modlimy sie caly czas i trzymamy mocno kciuki!!!

Trzymamy kciuki za kolejna wizyte i za pomyslne wiadomosci od Majeczki.
Malutka nie daj sie, trzymaj sie i jestes bardzo dzielna!

Ja również czekam na same dobre wieści :tak::tak::tak:
Wyjeżdżam do poniedziałku mnie nie będzie:-:)-:)-( mam nadzieję,ze jak wrócimy to same uśmiechy na tej stronce będą i dobre wieści:tak::tak::tak::tak::tak:
Majeczko modlić się będę za Ciebie cały czas:-):-):-):-)
wiara czyni cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry