reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko, masz w sobie tyle walki... Nie ustawaj w niej! Modlimy się za Ciebie i jesteśmy przy Tobie myślami - w dzień i w nocy.
Moniko i Marcinie, wszystko się ułoży, Maja Was nie zostawi. Potrzebujecie się nawzajem.
Wszystko będzie dobrze. Aniele Boży - mój i Kubusia - trwaj przy Mai. Otocz ją opieką i pomóż jej wrócić do zdrowia!

Ściskam Was MMM!!!

reklama
co za cdna wiadomosc :-D wierze ze bedzie dobrze ze ta noc byla kryzysem i Majusia go pokonala...apewno teraz bedzie lepiej...:-D

Moniko ..przeczytalam Twoje wiadomosci z wstrzymanym tchem:-)podziwiam was i wierze w wasza trijke ...jestescie silny i wspieracie sie...Maja to silna dziewczynka da rade ..:-)

Dziękujemy Moniu za wiadomości:-),

a Maja jest naprawdę silną dziewczynką i da radę...:tak:

Hej,ale bałam się tu zajrzeć,też w nocy myślałam o Majeczce...
Ale dała radę.Będzie dobrze, Monika,zobaczysz,macie dzielną córeczkę !!!
Trzymamy kciuki.Jeszcze troszkę i będzie dobrze...
Dobrze,że Wojtalik już wraca pojutrze.
Trzymajcie się.Buziaki.Paaaaaaaaaaaa.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:da radę:tak::tak::tak::tak: to najdzielniejsza rodzinka jaką znam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
To tylko chwilowe załamanie, spadek sił....Ale Majeczka zbierze wszystkie siły i jeszcze nam wszystkim pokaże gdzie raki zimują:-D;-)

Majeczko kochana, wierzymy w pokłady Twoich sił, już tyle razy zaskoczyłaś nas swoją siłą walki. Kochanie modlimy się cały czas za Twoje zdrówko, DASZ RADĘ, wierzymy w to głęboko. I czekamy na kolejne wieści po 16

O ludzie!
Myslalam,ze nie doczytam do konca! Tak sie poryczalam,ze masakra! :-( :-( :-(

MAJECZKO - KWIATKU!
WALCZ DZIELNIE! WALCZ! BLAGAM CIE KOCHANA!
NIE PODDAWAJ SIE!
WYTRZYMAJ!
JESZCZE TROSZKE,PROSZE...​

Czesc dziewczyny jestem dopiero teraz bo troche napiety plan mialam a rano jeszcze do kosciola poszlam...............a nie bylam juz hoho.............mam andzieje z e Bog mnie wyslucha:zawstydzona/y:
Ciesze sie ze wiesci sa choc troszke optymistyczne.........moze to tylko maly kryzys i teraz bedzie juz dobrze .wierze gleboko w to ze sie uda bo musi sie udac!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Stabilnie... to teraz najważniejsze, byle nie gorzej. Trochę odetchnęłam, ale boję się cieszyć za wcześnie.
Majeczko, dasz radę, jak nie Ty to kto...;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry