reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj cisza, a ja odświeżam, odswieżam, odświeżam...
Modlę się!!!

li-6403.png

reklama
Od kilku dni nie widziałam Doris, mam nadzieję, że wszystko u niej i jej dzieciaczków jest w porządku!!

A Mońcik pewnie przy Majeczce albo rozmawia z lekarzami... albo może zamykają Maję.... Pewnie niebawem czegoś się dowiemy.

I ja czekam na wiesci od Moniki jak sie dzisiaj czuje Majeczka i czy moze ja zamkna, a moze juz ja zamkneli? :tak:
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!

Ola K.;Od kilku dni nie widziałam Doris, mam nadzieję, że wszystko u niej i jej dzieciaczków jest w porządku

Dzięki Olu za pamięć :biggrin2: Na szczęście nic się nie dziej z Weroniką,oby tak dalej.
Ja tu cały czas na posterunku czekam tak samo jak i wy na wiadomości od Moniki ostatnio mnie zaniedbuje i nie informuje sms-i a ja nie mam jak do niej nawet dryndnąć ani wysłać sms-a bo skończyła mi się karta a na załadowanie null kasy ale 10 nie długo.
Dziś mój mąż tam ich odwiedza .:-(Ja nie mogłam nie mam z kim dzieciaczków zostawiać a tak bardzo chciałam.

19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Doris, super, że się odezwałaś i bardzo się cieszę, że z maleńką dobrze!!

No to czekamy na newsy od Mońcik razem. Biedna ona .... jeszcze pod ogromną presją naszej żądzy najnowszych wiadomości - ale dzielnie to znosi!

reklama
A ja dziś miałam jazdę (bo zdaje prawko) i dopiero teraz mogłam włączyć komuter...Moniko trzymam kciuki...ściskam was i życzę jak najszybszego zamknięcia mostka Majeczki. Zajrzę też pod wieczór..teraz muszę zająć sie obiadkiem.
Wielkie buziaki dla was...pamiętam i sie modle!!! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry