- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Od kilku dni nie widziałam Doris, mam nadzieję, że wszystko u niej i jej dzieciaczków jest w porządku!!
A Mońcik pewnie przy Majeczce albo rozmawia z lekarzami... albo może zamykają Maję.... Pewnie niebawem czegoś się dowiemy.
A Mońcik pewnie przy Majeczce albo rozmawia z lekarzami... albo może zamykają Maję.... Pewnie niebawem czegoś się dowiemy.
agnieszka81
Fan(ka)
czekamy czekamy niebawem pewnie się doczekamy
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
I ja czekam na wiesci od Moniki jak sie dzisiaj czuje Majeczka i czy moze ja zamkna, a moze juz ja zamkneli?
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
Ola K.;Od kilku dni nie widziałam Doris, mam nadzieję, że wszystko u niej i jej dzieciaczków jest w porządku
Dzięki Olu za pamięć Na szczęście nic się nie dziej z Weroniką,oby tak dalej.
Ja tu cały czas na posterunku czekam tak samo jak i wy na wiadomości od Moniki ostatnio mnie zaniedbuje i nie informuje sms-i a ja nie mam jak do niej nawet dryndnąć ani wysłać sms-a bo skończyła mi się karta a na załadowanie null kasy ale 10 nie długo.
Dziś mój mąż tam ich odwiedza .:-(Ja nie mogłam nie mam z kim dzieciaczków zostawiać a tak bardzo chciałam.
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
Dzięki Olu za pamięć Na szczęście nic się nie dziej z Weroniką,oby tak dalej.
Ja tu cały czas na posterunku czekam tak samo jak i wy na wiadomości od Moniki ostatnio mnie zaniedbuje i nie informuje sms-i a ja nie mam jak do niej nawet dryndnąć ani wysłać sms-a bo skończyła mi się karta a na załadowanie null kasy ale 10 nie długo.
Dziś mój mąż tam ich odwiedza .:-(Ja nie mogłam nie mam z kim dzieciaczków zostawiać a tak bardzo chciałam.
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
reklama
madzia8310
Fanka BB :)
A ja dziś miałam jazdę (bo zdaje prawko) i dopiero teraz mogłam włączyć komuter...Moniko trzymam kciuki...ściskam was i życzę jak najszybszego zamknięcia mostka Majeczki. Zajrzę też pod wieczór..teraz muszę zająć sie obiadkiem.
Wielkie buziaki dla was...pamiętam i sie modle!!!
Wielkie buziaki dla was...pamiętam i sie modle!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.