reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mońcik jak bedzie się coś zmieniać to tylko na lepsze :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Jesteśmy z Wami cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
agutkazg zdrówka dla zuzanki :tak::tak::tak::tak:trzymam kciuki zebuy już jutro było ok:-)
Mam przeczucie :-D:-D:-D:-D ze jutro zaczną Maję zamykac:tak::tak::tak::tak:
Miłej nocki wszystkie e-cioteczki :-)

reklama
ufff wreszcie dobre wiadomosci....mowie wam bedzie dobrze:tak:

Majeczko i Jej dzielni rodzice trzymajcie sie cieplutko

P:S:jutro napewno zamkna mostek:tak::tak::tak:

dzięki!!!!!!!!!!!!już wysyłam :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja też :-):tak:

Mońcik, miejmy nadzieję że do jutra Maja będzie się miała dobrze i że jak najszybciej zamkną mostek.
Za Zosię i Maję trzymam kciuki i modlę się no i życzę zdrówka dla Zuziulki!:tak:

Do jutra. Dobranoc! Słodkich snów cioteczki i słodkich snów maluszki!

Ja tez uciekam spac,bo dzisiejszy dzien mnie strasznie wykonczyl. :-(
Dziekujemy za slowa wsparcia! Bardzo z Zuzia dziekujemy! :tak:

Spokojnej nocki wszystkim zyczymy,a przede wszystkim MMM! I jutro czekamy na wiesci,o ktorej to beda zamykac Majulke. :-) :tak: :-)

Papa. ;-)

Hej,musiałam wyjechać na cały dzień, a teraz szybko przekopać 10 stron,żeby wieści od Mońcik przeczytać...:-) ale się nadenerwowałam cały dzień.Ale mi teraz ulżyło.
Mońcik,cieszymy się bardzo każdym malutkim sukcesem:tak: Pewnie będzie jeszcze trochę trudnych chwil,ale wszystko się dobrze skończy !!!
Buziaki.Pa.

Hej Dziewczyny!!!
I znów czekamy na wieści. Może już dzisiaj uda się Majeczkę zaszyć. Trzymam za to z całych sił kciuki!!!
Musi być dobrze!!!
Moniko całuję Waszą Trójeczkę bardzo gorąco!!

Witam cioteczki. Cieszę się, że wieści dobre. Tzn. byłyby bardzo dobre, gdyby Maja już była zamknięta, ale wszystko wskazuje na to, że będzie to dzień dzisiejszy. Lekarze się postarają, tak jak wczoraj z Zosią (też była obawa, że nie zdążą, a jednak!).
Najważniejsze, że Maja nie ma jakichś gorszych chwil i na pewno dzisiaj Mońcik przekaże nam radosne wieści, a my będziemy wystukiwac na klawiaturze same uśmieszki, już teraz kilka wrzucę :-):-D:-):-D:-):-D:-).
Życzę zdrowia Zosi, wierzę, że u Zuzi dzisiaj będzie lepiej, modlę się, żeby Rodzice Malwinki zebrali na jej udaną operację.
Majuni życzę szybkiego wybudzenia, jej Rodzicom jeszcze trochę cierpliwości!
Zobaczycie, będzie dobrze i to za chwilkę!!!

li-6403.png

reklama
Witajcie e-cioteczki :-) Melduję że jestem na posterunku i oczekuję saaamych dobrych wieści o Majuni :tak:
Wierzę że dzisiejszy dzień będzie spokojny jak wczorajszy...no może ciut mniej spokojny ze względu na zamykanie Mai :-)

PS.Agutka jak tam Twoja córcia dzisiaj???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry