reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zobaczycie Dziewczyny przyjdzie dzień jak Maja z Mamą będą nam pisały tutaj na forum razem!!! :tak::tak::tak:
Majeczko przytulamy Cię mocno i wszystkie tutaj wraz z naszymi rodzinami przesyłamy mnóstwo sił potrzebych do powrotu do zdrówka!!! :tak::tak::tak::tak:

Całuski dla Moniki i Marcina!!!

reklama
Pozdrawiam wszystkie cioteczki. W domu internet chodzi bardzo wolno, ale postaram sie coś z niego wykrzesac. Póki co - pozdrawiam!
Rodziców Mai ściskam, a jej życzę powrotu do zdrówka, co nastąpi oczywiście prędziutko... Trzymaj sie Majeczko nasza kochana!!!

li-6403.png

Załączniki

• DSC05849.JPG
    DSC05849.JPG
    486,9 KB · Wyświetleń: 25
Jak dobrze czytac coraz lepsze wiesci:tak:. Bardzo sie ciesze!!! Trzymajcie sie - cala wasza trojeczka jestescie bardzo dzielni:tak:. Pozdrowienia i wielkie buziaki dla Mai!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Hej,jejku komputer mi się psuje i cały dzień nie mogłam przeczytać...
A tu taaakie wiadomości,też mi łzy poleciały.
Dziewczyny,patrzę na zegarek i ...minęła właśnie pierwsza doba !!!!!!
Mońcik,cieszymy się razem z Wami.Modlimy,trzymamy kciuki nadal tak samo mocno !!!
A jak już Maja całkiem dojdzie do siebie t mam taki pomysł,żebyśmy wszystkie wysłały maile z podziękowaniem do dr Wojtalika:cool2:
Buziaki.Czekamy dalej na dobre wieści:tak::tak::tak:

Jest sprawa, z którą chcę się z wami podzielić, złaszcza z jedną lub kilkoma osobami, które na początku tego wątku pomagały słać posty o pomoc gdzie popadnie!
I tak....przed 10 minutami odebralam telefon z Kancelarii Prezydenta Lecha Kaczyńskiego !!!!!!!!!!!....w sprawie maila z prośbą o pomoc Majeczce - która to z was he he he ??????????
Nagłe zainteresowanie z ich strony(po ptokach) hmmm, ta miła pani zapytała jak teraz sprawa wygląda bo wg stronki, to chyba juz wszystko sie zmienilo, no i owszem kobietko! Opowiedziałam jak sprawa wygląda no i tyle. Chciano nam pomoc, ale w tej sytuacji to juz po wswzystkim. A ja na to, ze znam dziecko z taka samą wadą, której operacji nawet prof sie nie podejmuje i ze im chyba USA sie klania i żeby im pomóc...-ale juz uslyszałam standardowy tekst, z wielu woła od nich pomocy itd....

No tak, przecież Maja zwojowala kraj....a tamto dziecko jeszcze nie....
W szoku jestesmy, ze wogóle zadzwonili. Lecz prawdą jest, ze tak czy siak, trochę za późno, Chwała ci Panie za prof Wojtalika.

Monika tyle tych maili poszło, że już chyba zapomniałyśmy kto co pisał. ;) Miłe, że się odezwali, ale szkoda, że tak późno. Gdyby operacja miała być w Stanach, to przecież czas byłby niezwykle ważny.
Dzięki Ci dobry Panie za prof Wojtalika!!!

reklama
Jak dobrze, jak lekko na serduszku:-):-D:-D
Mońcik tak bardzo się cieszę i musisz wiedzieć, że masz najdzielniejszą dziewczynkę na świecie, a wiesz dlaczego? Bo miłość matki czyni cuda, wiem to z doświadczenia.​

My tu wszystkie jesteśmy wspaniałymi matkami.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry