reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moncik trzymajcie sie cieplo i ucałujcie od nas wysztkich Majke jak to tylko bedzie mozliwe:tak::-):-):-):-)

reklama
Wspaniałe nowiny!
Monika dziękuję, że dzielicie się nimi z nami:)
Z całych sił trzymam kciuki żeby już wszystko było dobrze.

I pozdrów od nas Pana Doktora:-)
Chylę czoło przed dzisiejszą medycyną

Pozdrawiam Wszystkich mocno!

Mońcik nie wyj do talerza, bo zupa bedzie zasłona ;-):-D

Doba mija, nic złego sie nie dzieje, Majeczka da radę, możesz odetchnąć, bo teraz będzie już tylko lepiej.

Dziewczyny do zamknięcia mostka modlimy się z pełna parą, jak dotychczas.

Tak się cieszę ... :-)

Ja myślę, że Majka już na stałe zagości w naszych modlitwach - oj ta dziewczyna to będzie miała dobrze w życiu zobaczycie ;-)

Tak bardzo sie cieszę że Maja daje radę czytam twoje posty i twoje sms-y i łezki mi lecą po policzku.Mówiłam Gosi że Maja miała operacje na serduszku a ona tak ładnie powiedziała <ze teraz Maja będzie zdrowa a ciocia z wujkiem szczęśliwi >dalej to już nas sie dotyczyło
Ucałuj Maje od nas i powiedz jej ze czekamy na nią w punkcie docelowym S.....

http://oiwiki,blox.pl.html
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
ef2c0e8de9497418med.jpg

Mońcik,poplakalam sie...To wspaniale,ze tak wszystko dobrze poszlo.Trzymamy kciuki,aby Maja nadal byla silna.

To chyba najgorętszy watek na tym forum:-)

Najważniejsze że wieści sa coraz lepsze...

Tak się cieszę!!!

reklama
JUUUUPI !! :-):-):-)
Cudnie, ze wszystko sie dobrze zakonczylo!! W koncu nie bylo innego wyjscia, jak tyle serduszek kibicowalo temu malenstwu :tak:
Teraz trzymamy kciuki, aby Majeczka szybciutko wrocila do formy i opuscila mury szpitala :tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry