reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o pomoc. Krwawienie we wczesnej ciąży

To samo mi powiedziala Pani doktor, że mam się oszczędzać. Odradzala jechać do szpitala bo mi nie pomoga. Poloza na oddziel i kaza czekac. A leki mam takie same jak w szpitalu. A poniedzialek do pracy[emoji24][emoji24][emoji24]
Dziewczyno do jakiej pracy? Teraz to najmniej istotne twoja ginekolog od razu powinna wystawić Ci zwolnienie, a Ty powinnaś myśleć o tym żeby odpoczywać, a nie iść w poniedziałek do pracy [emoji1751]

reklama
Rozmawiam z mężem i poczekamy do jutra. Jeżeli będzie sie pogarszac to będę dzwonić do doktor lub szpital.
No i tak zrób spróbuj się uspokoić wiem, że ciężko, bo sama przeszłam dużo, ale chcę cię jakoś wesprzeć. Weź nospe na ten ból , połóż się i odpoczywaj. Może być, że i na tle nerwowym Cię boli.

No i tak zrób spróbuj się uspokoić wiem, że ciężko, bo sama przeszłam dużo, ale chcę cię jakoś wesprzeć. Weź nospe na ten ból , połóż się i odpoczywaj. Może być, że i na tle nerwowym Cię boli.
Mój mąż też tak mówi, że sie nakrecilam. Mowi, ze plamienie mialam bardzo male (widzial) i, że cały dzień o tym myślę i ciągle czytam.

Mój mąż też tak mówi, że sie nakrecilam. Mowi, ze plamienie mialam bardzo male (widzial) i, że cały dzień o tym myślę i ciągle czytam.
Ale ja Ci się nie dziwię, bo miałam tak samo przeczytałam chyba wszystko co możliwe nawet jakieś stare, długie wpisy na forum no mam wrażenie, że wszystko. Tylko z czasem zmieniłam nastawienie i staram się nie nakręcać jak coś mnie niepokoi. Możliwości jest mnóstwo, ale nie wolno Ci myśleć o najgorszym. Doskonale rozumiem Twój strach i co czujesz.

Ale ja Ci się nie dziwię, bo miałam tak samo przeczytałam chyba wszystko co możliwe nawet jakieś stare, długie wpisy na forum no mam wrażenie, że wszystko. Tylko z czasem zmieniłam nastawienie i staram się nie nakręcać jak coś mnie niepokoi. Możliwości jest mnóstwo, ale nie wolno Ci myśleć o najgorszym. Doskonale rozumiem Twój strach i co czujesz.
Bardziej podejrzewam, bo miałam taki ból, że macica się rozciąga choć lekarzem nie jestem. Na szczęście żadnych skrzepow nie zobaczyłam i gdybym się nie podtarla to bym wogole nie widziała, że jest krew. Majtki czysciutke. Jutro się okaże co będzie. Zrobiłam sobie wrozbe z obrączka i wyszło, że poronie. Wiem głupie to ale z nerwów człowiek różne głupoty robi. Teraz leżę to nic mnie boli. Jutro się okaże.

Bardziej podejrzewam, bo miałam taki ból, że macica się rozciąga choć lekarzem nie jestem. Na szczęście żadnych skrzepow nie zobaczyłam i gdybym się nie podtarla to bym wogole nie widziała, że jest krew. Majtki czysciutke. Jutro się okaże co będzie. Zrobiłam sobie wrozbe z obrączka i wyszło, że poronie. Wiem głupie to ale z nerwów człowiek różne głupoty robi. Teraz leżę to nic mnie boli. Jutro się okaże.
Ja mimo wszystko pojechałabym na szpital. U mnie w 7tc tak zaczęło się poronienie. Na początku było wieczorem plamienie tylko przy podcieraniu widoczne ale ustąpiło. A na drugi dzień mocny ból brzucha(skurcze) i ponownie wieczorem zaczęło się plamienie, gdy późnym wieczorem pojechałam na IP niestety tam właśnie zaczęłam krwawić i poroniłam. Zaczęło się to też w sobotę wieczorem, ja znalazłam wtedy lekarza, który mnie przyjął (wizyta 300zl), a nie zauważył że to poronienie :( teraz wiem, że jeśli coś by się działo to od razu jadę na IP.

Spokojnie, nie wiadomo co było przyczyna plamienia. Ja mam na koncie 2 poronienia - ciąże obumierały bez plamien itd , w szczęśliwej ciąży krew z winy krwiaka , krwiak wchłonął się w 10 tc. Synek ma już 1,5 roczku :) Lez, bierz magnez progesteron i postaraj się nie denerwować :*

Niewiem dziwna to gin. Moja odrazu mi zaznaczyła na początku zae jeżeli wystąpią jakiekolwiek plamienia to odrazu do szpitala skontrolować wiec ja bym nie czekała zresztą właśnie tak zrobiłam plamienie w 8 tygodniu pojechałam na IP i na szczęście okazało się że to z nadrżerki więc byłam juz spokój

Biorę progestron od ponad tygodnia. Tylko mam bol brzucha po środku jakby klujacy. Odchodzę od zmysłów. Obawiają mnie piersi, przestały boleć. Mój mąż mówi, że popadam w paranoję. I mam straszne bulgotanie w brzuchu.
Nie musi tak być ale u mnie nagle przeszły boleć piersi w obu ciazach i niestety oznaczało to poronienie :(

reklama
Do góry