Daj znać. Trxymam kciukiDzięki za pomoc dziewczyny . Jutro zrobię test ciążowy i zobaczę co wyjdzie a w poniedziałek pójdę sprawdzić betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać. Trxymam kciukiDzięki za pomoc dziewczyny . Jutro zrobię test ciążowy i zobaczę co wyjdzie a w poniedziałek pójdę sprawdzić betę
Nie miałamA owulację miałaś potwierdzoną monitoringiem?
Ja tu niestety nic nie widzę. Myślę że najlepiej jak jutro pójdziesz na betę i to rozwieje wszelkie wątpliwości.Hej dziewczyny
Robiłam test rano wyszedł jakiś niejednoznaczny . Niby jest tam jakiś słaby cień ale kreski nie ma jako takiej więc raczej negatywny . Już nie wiem co myśleć
Ja tu nic nie widzę.Hej dziewczyny
Robiłam test rano wyszedł jakiś niejednoznaczny . Niby jest tam jakiś słaby cień ale kreski nie ma jako takiej więc raczej negatywny . Już nie wiem co myśleć
Hej dziewczyny
A jak wyznaczyłaś owulację? Te plamienie mogło być okoloowulacyjne. Dzisiejszy test jest negatywny.Nie miałam
Nie miałam monitoringu po prostu miałam oznaczone kiedy powinna być owulacjaA jak wyznaczyłaś owulację? Te plamienie mogło być okoloowulacyjne. Dzisiejszy test jest negatywny.