F
F87
Gość
To żaden wyznacznik. Tylko usg może jednoznacznie wykluczyć lub potwierdzić owulację.Nie miałam monitoringu po prostu miałam oznaczone kiedy powinna być owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To żaden wyznacznik. Tylko usg może jednoznacznie wykluczyć lub potwierdzić owulację.Nie miałam monitoringu po prostu miałam oznaczone kiedy powinna być owulacja
Nie miałam monitoringu po prostu miałam oznaczone kiedy powinna być owulacja
Jeśli miałaś oznaczoną z kalendarzyka, to możesz o takim oznaczeniu zapomnieć. Gdyby te plamienie było implantacyjnym to dzisiejszy test był y już pozytywny.Nie miałam monitoringu po prostu miałam oznaczone kiedy powinna być owulacja
a czemu nie pójdziesz do lekarza?Hej dziewczyny
Byłam dziś na becie i wyszło 0,20 czyli brak ciąży . Jednak nie do końca wiem co się z mną dzieje . Pierwszy raz podczas cyklu źle się czuje boli mnie co jakiś czas podbrzusze z jednej strony ciągle jestem zmęczona i szybko się mecze . Do tego przy samobadaniu szyjka macicy wysoko i twarda . Zostały 2 dni przed miesiączką i martwię się że coś jest nie tak
Idz do lekarza , to może być problem z progesteronem , moja bratowa miala takoe objawy ,plamienie przed @ ,nudności, ból jajników ,okazało się że ma polip na jajnikuHej dziewczyny
Byłam dziś na becie i wyszło 0,20 czyli brak ciąży . Jednak nie do końca wiem co się z mną dzieje . Pierwszy raz podczas cyklu źle się czuje boli mnie co jakiś czas podbrzusze z jednej strony ciągle jestem zmęczona i szybko się mecze . Do tego przy samobadaniu szyjka macicy wysoko i twarda . Zostały 2 dni przed miesiączką i martwię się że coś jest nie tak
Hej dziewczyny
A ile czasu masz brać jeszcze duphaston? Pytam bo jak go zażywasz to miesiączka najprawdopodobniej nie przyjdzie tak od razu. Zle samopoczucie również może być nim spowodowane.Hej dziewczyny
Bo lepiej samemu badać sobie szyjkę macicy i być samozwańczym ginekologiema czemu nie pójdziesz do lekarza?