reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
Witam!
Kfiatko- Aniu- spotkała Was wielka tragedia:-:)-:)-( Strasznie mi przykro. Przyjmij moje kondolencje. Trzymaj się ciepło kochana.

Dziewczyny- przeczytałam cały wątek i jestem pełna podziwu dla Was wszystkich. Jesteście wielkie!!!
Ja ze swojej strony mogę pomóc w rozgłośnieniu sprawy. Dałam linka na Facebooku, GG i NK. Oczywiście sama też codziennie głosuje.
Pozdrawiam serdecznie

Ja na facebooku ,na Nk i na GG też mam napisane ;-):-):-)
Zastanawiam się czy nie użyć do wsparcia akcji TVN-u ,bo mam tam znajomą sprzed lat i może by pomogła.:tak::-):-)

Mam 3/4 domu do umeblowania jak skończę remont. I jeśli ta firma rzeczywiście pomoże Ani to przeglądanie ofert na meble będe zaczynała od firmy Vox. Myślę, że taki gest z ich strony zapamiętałaby każda z nas, a to przecież najlepszy sposób na dotarcie do klienta i budowanie pozytywnego wizerunku firmy!

Ja na facebooku ,na Nk i na GG też mam napisane ;-):-):-)
Zastanawiam się czy nie użyć do wsparcia akcji TVN-u ,bo mam tam znajomą sprzed lat i może by pomogła.:tak::-):-)

Też pomyslałam o TVN:):):)Może ma któras konto na kontakt24? stamtąd mozemy ruszyc:)

Nase pudełko zostaje bez zmian?

Ostatnia edycja:
bez zmian, jedynie zdjęcie Pan Marcin zmieni dziś na zgodne z regulaminem :) a tvn ja pracuję tzn miom pracodawcą jest tvn a pracuję w Onecie. pogadam może cos się da zrobić :)

Dziewczyny o Ani dowiedziałam się z facebooka. Zagłosowane, informacje o Ani rozesłane. Jak jeszcze mogę pomóc? Co jeszcze potrzeba Ani i maleństwu?

Nasze pudełko jest już "przepisowe":-) i ilość głosów wciąż rośnie:)
Monika_M co potrzeba Ani najlepiej wie polusia bo ma z nią kontakt. Wiem, że ostatnio był to magnez. Jeśli masz możliwość można też wpłacić pieniądze na konto, o którym więcej może napisać również polusia. pozdrawiam:)

reklama
Do góry