reklama
Ania1812
Fanka BB :)
Witam!
Kfiatko- Aniu- spotkała Was wielka tragedia:---( Strasznie mi przykro. Przyjmij moje kondolencje. Trzymaj się ciepło kochana.
Dziewczyny- przeczytałam cały wątek i jestem pełna podziwu dla Was wszystkich. Jesteście wielkie!!!
Ja ze swojej strony mogę pomóc w rozgłośnieniu sprawy. Dałam linka na Facebooku, GG i NK. Oczywiście sama też codziennie głosuje.
Pozdrawiam serdecznie
Kfiatko- Aniu- spotkała Was wielka tragedia:---( Strasznie mi przykro. Przyjmij moje kondolencje. Trzymaj się ciepło kochana.
Dziewczyny- przeczytałam cały wątek i jestem pełna podziwu dla Was wszystkich. Jesteście wielkie!!!
Ja ze swojej strony mogę pomóc w rozgłośnieniu sprawy. Dałam linka na Facebooku, GG i NK. Oczywiście sama też codziennie głosuje.
Pozdrawiam serdecznie
Mam 3/4 domu do umeblowania jak skończę remont. I jeśli ta firma rzeczywiście pomoże Ani to przeglądanie ofert na meble będe zaczynała od firmy Vox. Myślę, że taki gest z ich strony zapamiętałaby każda z nas, a to przecież najlepszy sposób na dotarcie do klienta i budowanie pozytywnego wizerunku firmy!
frotka 74
Ja na facebooku ,na Nk i na GG też mam napisane ;-):-):-)
Zastanawiam się czy nie użyć do wsparcia akcji TVN-u ,bo mam tam znajomą sprzed lat i może by pomogła.:-):-)
Też pomyslałam o TVNMoże ma któras konto na kontakt24? stamtąd mozemy ruszyc
Nase pudełko zostaje bez zmian?
Ostatnia edycja:
Nasze pudełko jest już "przepisowe":-) i ilość głosów wciąż rośnie
Monika_M co potrzeba Ani najlepiej wie polusia bo ma z nią kontakt. Wiem, że ostatnio był to magnez. Jeśli masz możliwość można też wpłacić pieniądze na konto, o którym więcej może napisać również polusia. pozdrawiam
Monika_M co potrzeba Ani najlepiej wie polusia bo ma z nią kontakt. Wiem, że ostatnio był to magnez. Jeśli masz możliwość można też wpłacić pieniądze na konto, o którym więcej może napisać również polusia. pozdrawiam
Serduszko1
Wiadomośc o Ani rozesłana gdzie sie tylko da... napisałam do dziewczyn na forum kobiet... Mam nadzieje że pomoga
reklama
frotka 74
bez zmian, jedynie zdjęcie Pan Marcin zmieni dziś na zgodne z regulaminem a tvn ja pracuję tzn miom pracodawcą jest tvn a pracuję w Onecie. pogadam może cos się da zrobić
No Polusia to do dzieła