reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
dziewczyny to mail jaki dostałam własnie od mebli vox :
Przeczytałem początek wątku forum.

Rozmawiałem z Prezesem Meble Vox, i jest szansa na wspólną akcję Babyboom /
Meble Vox / Forumowicze zaangażowani w akcję...

Pomyślimy jak to może wyglądać.
Będziemy w kontakcie.

Maciej Syroczyński

email&social marketing
Meble Vox
Grupa kapitalowa VOX

słuchajcie zapoczątkowałyśmy coś wspaniałego :)

słuchajcie co do potrzeb Ani to ogarnę to jak mała pójdzie spać koło 12 i napiszę co potrzebujemy a co już mamy . numer konta u mnie na pw

Kochana ja też dałam na farmeramę :-D:-D:-D
Trwa internetowa akcja "Twoje pudełko" dla Ani i jej dziecka. - Farmerama

Rozmawiałem z Prezesem Meble Vox, i jest szansa na wspólną akcję Babyboom /
Meble Vox / Forumowicze zaangażowani w akcję...

Będziemy w kontakcie.

Maciej Syroczyński

email&social marketing
Meble Vox
Grupa kapitalowa VOX

słuchajcie co do potrzeb Ani to ogarnę to jak mała pójdzie spać koło 12 i napiszę co potrzebujemy a co już mamy . numer konta u mnie na pw

Coś cudownego .:-D:-D:-D:-D
Wspaniały facet.
Już go lubię :tak::-):-):-):-)

Jezeli sie uda z tymi meblami vox to mysle ze trzeba by pomyslec o oficjalnym podziekowaniu.
Trzeb by z bestyją albo aniulasiu pogadac.

Rozmawiałem z prezesem meble vox, i jest szansa na wspólną akcję babyboom /
meble vox / forumowicze zaangażowani w akcję...

Będziemy w kontakcie.

Maciej syroczyński

email&social marketing
meble vox
grupa kapitalowa vox

słuchajcie co do potrzeb ani to ogarnę to jak mała pójdzie spać koło 12 i napiszę co potrzebujemy a co już mamy . Numer konta u mnie na pw

bosko

cześć Wielkie Kobiety!
ja z innego forum (na forum grudniówek 2010 wklejono link), ale historia Ani i ta akcja tak mnie wzruszyła, że nie mogłam tego tak zostawić.
czytałam cały wątek od początku - wiem że Ania ma już sporo rzeczy i wciąż organizujecie dla niej paczki, więc ja postanowiłam robić przelewy pieniężne w miarę regularnie po wypłacie. oczywiście link do pudełka jest już rozesłany do wszystkich moich znajomych i głosujemy codziennie.

musimy pomóc Ani, bo kto jak nie my....MATKI

reklama
Do góry