reklama
kobitki i znów 1
trzeba dziś znowu oddać głosik, przypominajcie swoim znajomym i swych forach
moje kochane piszę najnowszą wiadomość rozmawiałam z Panem z tej firmy meble vox i może ich firma da coś dla Ani tak poza konkursem. musze opisać całą sytuację i wysłać maila. Pan sam do mnie zadzwonił i wypytał czemu mamy taką ilośc głosów, hurrrraaaa
wspaniale wiadomosci
ciesze sie ze zainteresowali sie indywidualnie. Widac ze ludzie o dobrym sercu jeszcze spotkac mozna oby tak dalej
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Polusia super wiesci ...!!!!
Ja wlasnie pisze na stronie plusa... bedzie jeszcze wiecej glosow mam duzo znajomych na pamietnikach wiec beda glosowac
i ciesze sie ze jestesmz pierwsze!!!
Ja wlasnie pisze na stronie plusa... bedzie jeszcze wiecej glosow mam duzo znajomych na pamietnikach wiec beda glosowac
i ciesze sie ze jestesmz pierwsze!!!
Ostatnia edycja:
moniabir
Fanka BB :)
Też klikam codziennie z rana, pierwsza czynność po włączeniu komputera. Akcja się rozkręca i super im więcej ludzi o tym wie tym większa pomoc
Dziewczyny dajcie namiary na ta stronke, na ktorej trzeba glosowac i powiedzcie dokladniej o co chodzi ja tez porusze znajomych zeby klikali
Powiedzcie tez jak mozna w inny sposob pomoc? Jestem wstrzasnieta ta hisoria i tez chce pomoc!!!
Powodzenia Aniu!
Powiedzcie tez jak mozna w inny sposob pomoc? Jestem wstrzasnieta ta hisoria i tez chce pomoc!!!
Powodzenia Aniu!
TWOJE PUDEŁKODziewczyny dajcie namiary na ta stronke, na ktorej trzeba glosowac i powiedzcie dokladniej o co chodzi ja tez porusze znajomych zeby klikali
Powodzenia Aniu!
Historię Ani masz na początku tego wątku.:-):-)
jola466
Majowe mamy'09
Witajcie
Od woczoraj sledze historie Ani i co tu sie dzieje!!!
To niesamowite jak wspolnymi silami mozna wiele osiagnac.:-)
Strasznie wspolczuje Ani wiem ze juz ma duzo rzeczy i dlatego jak tylko bede mogla wspomoge ja finansowo. Mysle ze pieniazki sie przydadza jak tylko Adas przyjdzie na swiat.
Polusia...suuuper wiesci Az ciarki mi przeszly jak przeczytalam o tym ze istnieje mozliwosc zorganizowania jakis mebelkow bezposrednio od firmy!
Oby tak dalej!!
Oczywiscie klikam codzinnie!:-)
Od woczoraj sledze historie Ani i co tu sie dzieje!!!
To niesamowite jak wspolnymi silami mozna wiele osiagnac.:-)
Strasznie wspolczuje Ani wiem ze juz ma duzo rzeczy i dlatego jak tylko bede mogla wspomoge ja finansowo. Mysle ze pieniazki sie przydadza jak tylko Adas przyjdzie na swiat.
Polusia...suuuper wiesci Az ciarki mi przeszly jak przeczytalam o tym ze istnieje mozliwosc zorganizowania jakis mebelkow bezposrednio od firmy!
Oby tak dalej!!
Oczywiscie klikam codzinnie!:-)
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ja również robię wszystko żeby jak najwięcej osób pamiętało o klikaniu
Super ze firma VOX odezwała się i chcą pomóc:-)
Super ze firma VOX odezwała się i chcą pomóc:-)
reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Nie mogę znależć, pomóż gapie.Lista Miłośników Goldena (LMG) dołącza do akcji .
Już klikają i myślą nad inną formą pomocy.
Ludzie jak ja Was kocham .
Na kontakt.24 wpłynęło info o naszej akcji.:-):-)