reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
kobitki i znów 1 :)
trzeba dziś znowu oddać głosik, przypominajcie swoim znajomym i swych forach:)
moje kochane piszę najnowszą wiadomość rozmawiałam z Panem z tej firmy meble vox i może ich firma da coś dla Ani tak poza konkursem. musze opisać całą sytuację i wysłać maila. Pan sam do mnie zadzwonił i wypytał czemu mamy taką ilośc głosów, hurrrraaaa

wspaniale wiadomosci:)
ciesze sie ze zainteresowali sie indywidualnie. Widac ze ludzie o dobrym sercu jeszcze spotkac mozna:) oby tak dalej:)

Lista Miłośników Goldena (LMG) dołącza do akcji .:tak::-D:-D:-D
Już klikają i myślą nad inną formą pomocy.

Ludzie jak ja Was kocham .
Na kontakt.24 wpłynęło info o naszej akcji.:tak::-):-)

Ostatnia edycja:
Polusia super wiesci ...!!!!
Ja wlasnie pisze na stronie plusa... bedzie jeszcze wiecej glosow :tak:mam duzo znajomych na pamietnikach wiec beda glosowac

i ciesze sie ze jestesmz pierwsze!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dajcie namiary na ta stronke, na ktorej trzeba glosowac i powiedzcie dokladniej o co chodzi ;) ja tez porusze znajomych zeby klikali :D
Powiedzcie tez jak mozna w inny sposob pomoc? Jestem wstrzasnieta ta hisoria i tez chce pomoc!!!
Powodzenia Aniu!

Witajcie
Od woczoraj sledze historie Ani i co tu sie dzieje!!!
To niesamowite jak wspolnymi silami mozna wiele osiagnac.:-)
Strasznie wspolczuje Ani wiem ze juz ma duzo rzeczy i dlatego jak tylko bede mogla wspomoge ja finansowo. Mysle ze pieniazki sie przydadza jak tylko Adas przyjdzie na swiat.

Polusia...suuuper wiesci :tak::tak::tak: Az ciarki mi przeszly jak przeczytalam o tym ze istnieje mozliwosc zorganizowania jakis mebelkow bezposrednio od firmy!:tak::tak:
Oby tak dalej!!
Oczywiscie klikam codzinnie!:-)

reklama
Do góry