reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

No właśnie ja też szukałam miejsc z linkami do jego profilu, ale poza tym wyżej wymienionym nic nie znalazłam. Jest też taka możliwość że ma zmienne IP i wtedy może głosować do woli...

reklama
aa2, nam teraz przybyłó troche więcej:) Patrzyłam jakis czas temu, strata była ok 150 głosów, teraz jest ok 100:) Lecimy dalej. Od godziny 00:00 można głosować znów:)

ita85, rzeczywiście, jest tam wzmianka, ale ona chyba nie jest przyczyna aż tylu głosów:/ Akcja musi sie odbywac gdzieś w zamknietej społeczności, typu fb czy nk???

Uciekam spać:)
Jutro wojny dzień trzeci:)

Kibice zbierają na Mariusza Rokickiego,który od ponad 10 lat nie chodzi.
Wskoczył do wody i złamał kręgosłup..:-:)baffled::baffled:
Znalazłam w info w necie :-):-)

reklama
oki to zrobię wieczorem, ale przyjzyjcie się na inne zdjęcia też nie są takie jak powinny być, a Pan czepia się nas:(
Bo to My mamy szansę na wgraną. Reszta go tak bardzo nie interesuje.

Dziewczyny, ja robiłam to zdjęcie i mam to pudelko i serce, wiec może zrobię sobie z nim zdjęcie i wrzucimy. Co myślicie?
Doczytałam, że już zrobione, super.

kobitki jeżeli ktoś miałby ochotę przesłać Ani jakieś pieniążki to pisać do mnie na pw, ja podam konto.
No tak, szukałam i nie znalazłam. Poproszę.

Dziewczyny, na jakiejś str. można było w podobny sposób wygrać hustę do noszenia dzieci. Można by było spróbować i potem tą hustę przekazać Ani. Ja mogę się zorientować czy to jeszcze działa. Co wy na to?
Poczekajmy do nastęnego mieś , zacznijmy jak inni, to szanse nam wzrosną.

Może to bezduszne co powiem ale on sam skoczył a Ania... To też tragedia ale i tak całym sercem jestem z Anią
Nie wolno mierzyć nieszczęścia miarą innego!
Los jest losem i nie wiesz co Tobie pisane, obyś nie doczekała takiego osądu kochana.

Wrzuciłam linka i serdeczną prośbę na forum Legii.
Ktoś tam już napisał,ale dość sceptycznie się do tego odnieśli.
Trzeba było coś dopisać...:-D:-D:-D:-D
Pomóżcie Ani. - Forum Kibiców Legii Warszawa
Piszą piszą, z grubsza są za nami.

Do góry