reklama
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
aa2, nam teraz przybyłó troche więcej Patrzyłam jakis czas temu, strata była ok 150 głosów, teraz jest ok 100 Lecimy dalej. Od godziny 00:00 można głosować znów
ita85, rzeczywiście, jest tam wzmianka, ale ona chyba nie jest przyczyna aż tylu głosów:/ Akcja musi sie odbywac gdzieś w zamknietej społeczności, typu fb czy nk???
Uciekam spać
Jutro wojny dzień trzeci
ita85, rzeczywiście, jest tam wzmianka, ale ona chyba nie jest przyczyna aż tylu głosów:/ Akcja musi sie odbywac gdzieś w zamknietej społeczności, typu fb czy nk???
Uciekam spać
Jutro wojny dzień trzeci
Może to bezduszne co powiem ale on sam skoczył a Ania... To też tragedia ale i tak całym sercem jestem z Anią
Ja też jestem całym serduchem z Anią,ale teraz wiadomo dlaczego tylu zwolenników ma.
cześć Malinka
pewnie,że klikamy.
Wrzuciłam linka i serdeczną prośbę na forum Legii.
Ktoś tam już napisał,ale dość sceptycznie się do tego odnieśli.
Trzeba było coś dopisać...
http://forum.legialive.pl/showthread.php?t=11284
pewnie,że klikamy.
Wrzuciłam linka i serdeczną prośbę na forum Legii.
http://forum.legialive.pl/showthread.php?t=11284
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiem juz doczytalamKamcia ,tak widziałyśmy.
Był podany link wcześniej.;-):-):-)
brakuje nam juz tylko 60 glosow
Ostatnia edycja:
reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Bo to My mamy szansę na wgraną. Reszta go tak bardzo nie interesuje.oki to zrobię wieczorem, ale przyjzyjcie się na inne zdjęcia też nie są takie jak powinny być, a Pan czepia się nas
Doczytałam, że już zrobione, super.Dziewczyny, ja robiłam to zdjęcie i mam to pudelko i serce, wiec może zrobię sobie z nim zdjęcie i wrzucimy. Co myślicie?
No tak, szukałam i nie znalazłam. Poproszę.kobitki jeżeli ktoś miałby ochotę przesłać Ani jakieś pieniążki to pisać do mnie na pw, ja podam konto.
Poczekajmy do nastęnego mieś , zacznijmy jak inni, to szanse nam wzrosną.Dziewczyny, na jakiejś str. można było w podobny sposób wygrać hustę do noszenia dzieci. Można by było spróbować i potem tą hustę przekazać Ani. Ja mogę się zorientować czy to jeszcze działa. Co wy na to?
Nie wolno mierzyć nieszczęścia miarą innego!Może to bezduszne co powiem ale on sam skoczył a Ania... To też tragedia ale i tak całym sercem jestem z Anią
Los jest losem i nie wiesz co Tobie pisane, obyś nie doczekała takiego osądu kochana.
Piszą piszą, z grubsza są za nami.Wrzuciłam linka i serdeczną prośbę na forum Legii.
Pomóżcie Ani. - Forum Kibiców Legii Warszawa