reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Losiczka2 chyba potrzeba, zebys znalazla sie w takiej sytuacji??!!! moze wtedy cos zrozumiesz!
Widze ze dziecko przed toba,to oczy ci sie otworza ile idzie rzeczy na niemowlaka!
achh normalnie brak slow!

Gratuluje znalezienia pracy:) i tak jak Mama05 mowila najwazniejsze zebys sumienie mial czyste:) a wierze ze masz:) teraz bedzie tylko lepiej:) niestety i tacy ludzie sie znajda ktorzy wszedzie sieja zamet;/ ale nimi sie nie przejmuj:)

Zbyszek-odpisałam...dzwoń ustalaj i daj znac ;))

Inka jak samopoczucie -lepiej już ???

Ironia???? co tam u Ciebie ?jak Mały?

pozdrawiam wszystkich :)

Hmmm, przyznam się szczerze, że liczyłam na odzew na pw, tym bardziej, że o to prosiłam. Bo gdybym nie zapytała, to nawet by Pan się nie odezwał.

Ech... Współczuję Wam bardzo, ale zaczynam odnosić wrażenie, że przyzwyczaił się Pan już do brania...

No nic. Życzę szczęścia.

Czy wy zescie baby z okazji 8go marca powariowaly?????? Facet Wam życzeń nie złożył czy co?? Ze się tak czepiacie???

Ja czasem zapominam odp na jakiegoś posta lub smsa bo czasem mam tyle na głowie (czyt. 2miesieczne dziecko w domu) a Ty taki problem robisz bo ktoś Ci nie odp czy paczkę dostał????!!!!!!! Trzeba było wysłać ponownie PW a nie tu swoje żale wylewać!!!!!

U nas juz lepiej,tzn u mnie, wcześniej zle napisałam bo to mnie choroba dopadła a synek na szczęście zdrowy! Ale dziękuje za troskę :-)

Lasiczka widać,że jeszcze nie urodziło Ci się dziecko...nie zdajesz sobie jeszcze sprawy jakie to są koszta i jak wiele idzie mleka,pieluch itp...no chyba,że zamierzasz zmieniać dziecku pieluchę 2 razy na dobę,jak się zbombie i jak obudzi po nocy...a jak przestaniesz karmić piersią to może będziesz rozcieńczać dziecku mleko z wodą,albo od razu przejdziesz na mleko krowie? Mi jakoś na tydzień schodzą około 3 puszki mleka,a im dziecko starsze tym więcej go idzie.

Asiacur Zbyszkowi trzeba wybaczyć:tak: na pewno zapomniał,teraz się cieszy pracą przecież;-)

reklama
nie nie przyzwyczaiłem sie do brania .czasem wstyd mi nawet za to .Szcerze czytajac te niektóre wpisy zaczynam żałowac ze poprosiłem o pomoc bo jest mi to wypominane .ja jak komuś pomagam to potem nie zygam
pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry