Tata Filipa
Fanka BB :)
Widze że jest Pani z tych ludzi co patrza utrudni drugiemu życie.Nie pytając o nic robi nam pani opinie w internecie .dziekujemy za to bo teraz na pewno ludzie odbiarą mnie jako oszusta a tak nie jest .Ogłoszenie było zamieszczone na gumtree jeszcze wcześniej niz na bb i aktualizowane automatycznie.Jakby Pani zapytała otrzymała by Pani odpowiedź od nas .I ten tekst że kłamiemy i oszukujemy ludzi Niech Pani uważa na słowa bo to są pomówienia .Nie wiem co Pani nam tu sugeruje ale wydaje mi sie że jest pani zazdrosna ża ludzie nam pomogli .Jestem wdzieczny wszystkim mama za pomoc która otrzymaliśmy .A nawiasem jakby Pani sledziła watek to by Pani wiedziała że jak będzie czegoś za dużo to oddamy jak np ciuszki do carolineee .Widze że wyliczanie ludziom lezy w Pani naturze .I mam tu Pytanie Była Pani u nas,widziała jaka mamy sytuacje ,liczyła ile teraz mamy mlek,pieluch jedzenia .?Przeginamy/ to Pani zdanie i niech zachowa je Pani dla siebie .To co Pani zrobiła wyciagajac pochopne wnioski to obrzydliwe