reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widze że jest Pani z tych ludzi co patrza utrudni drugiemu życie.Nie pytając o nic robi nam pani opinie w internecie .dziekujemy za to bo teraz na pewno ludzie odbiarą mnie jako oszusta a tak nie jest .Ogłoszenie było zamieszczone na gumtree jeszcze wcześniej niz na bb i aktualizowane automatycznie.Jakby Pani zapytała otrzymała by Pani odpowiedź od nas .I ten tekst że kłamiemy i oszukujemy ludzi Niech Pani uważa na słowa bo to są pomówienia .Nie wiem co Pani nam tu sugeruje ale wydaje mi sie że jest pani zazdrosna ża ludzie nam pomogli .Jestem wdzieczny wszystkim mama za pomoc która otrzymaliśmy .A nawiasem jakby Pani sledziła watek to by Pani wiedziała że jak będzie czegoś za dużo to oddamy jak np ciuszki do carolineee .Widze że wyliczanie ludziom lezy w Pani naturze .I mam tu Pytanie Była Pani u nas,widziała jaka mamy sytuacje ,liczyła ile teraz mamy mlek,pieluch jedzenia .?Przeginamy/ to Pani zdanie i niech zachowa je Pani dla siebie .To co Pani zrobiła wyciagajac pochopne wnioski to obrzydliwe

reklama
Do łasiczka72 .Jest pani dumna z tego co Pani zrobiła?
najlepiej człowieka dobic .Bo jeżeli juz doswiadczył zła to nic nie szkodzi jak doświadczy jeszcze raz .Bravo.Dzieki takim ludziom jak Pani społeczeństwo w Polsce zawsze bedzie podzielone i nieufne

Powiem tylko jedno. Nie nazwalam pana ani klamca ani oszustem . Poprostu stwierdzilam ze spodobala sie panu bezinteresowna pomoc ludzi i zamieszczajac wszedzie gdzie sie da ogloszenia o takiej samej tresci to przegiecie. Trzeba weryfikowac potrzeby jakie pan potrzebuje a nie mydlic ludziom oczu ze nie ma pan mleka dla dziecka.

Nie zazdroszcze panu tych paczek bo nie ma czego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i dziekuje za zyczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do łasiczka72.A jezeli chodzi o wprowadzanie ludzi w bład to Pani właśnie to zrobiła.Czy My Pani coś zrobilismy że rzuca nam Pani teraz kłody pod nogi?
Dlaczego Pani wysuwa bezpodstawne oskarżenia pod naszym adresem?
Nie wiem co już mam pani napisac .ja nie będe sie tłumaczył bo juz Pani mnie oceniła .Ale czekam za czymś z Pani strony .Niech sie Pani domyśli za czym

W e-mailu do mnie apelowała pani ze mam przestac okłamywac ludzi .I nie wiem czy pani zrozumiała że ogłoszenie było dodane wczesniej niż na bb i aktualizowane automatycznie .nie dodawałem go na nowo .I nie mydle ludziom oczu .A Pani niech swoje stwierdzenia zachowa do siebie .I wiem jeszcze chyba dodałem ogłoszenie wczesniej na tablicy ale odpowiedzi zero i zapomniałem o nim ale usune żeby pani mnie nie oczerniała.Tak sie nie robi .ja pod Pani adresem nie wypisuje bzdur .i jezeli byłaby pani w temacie to wiedziała by że az sie palę żeby pujśc do pracy a żeby zalepic długi sprzedaje swoje rzeczy .

A pani chcąc ratowac rodzine zamieściła by Pani ogłoszenie na jednej stronie i czekała w nieskończonoiśc za odp robiłem wtedy wszystko co mogłem dlatego jeszcze ogłoszenie było na gumtree i tablica .A zreszta Pani i tak ma swoje zdanie i juz wystarczajaco nam Pani na ubliżaała

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry