reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rogalowa2 Dziekuje dzwoniłem i dogadałem sie .jak moje zlecenie nie wypali to w poniedziałek ide do niego pracowac nawet za nienajgorsza stawke dzieki:-)

reklama
mama05 Masz racje ja wiem co zrobiłem a czego nie .nie mam sobie nic do zarzucenia .dziekuje za ciepłe słowa;-)

Rogalowa to naprawdę dobra wiadomość...
idzie wiosna -remonty pewnie ruszą to i Zbyszek bedzie miał pracę i staną na nogi..

Zbyszek- widzisz ..dostałeś to na czym Ci najbardziej zależało-pracę!!

bardzo sie cieszę !!

ciesze się że staną w koncu Pańastwo na nogi ,jak widać na forumowe kobietki i nie tylko można liczyć niech się Pan nie przejmuję opinią jednej osoby zawsze jak się komuś pomaga to znajdzie się ktoś kto ta osobę oczerni i zrówna z błotem tacy są ludzie zawistni ale istnieją dobre duszyczki które zawsze pomogą.
rogalowa świetna robota.

pozdrawiam i dziękuje za życzonka;)

Losiczka72 czy Ty babo oszalalas???????? Jakim prawem piszesz takie bzdury????
Jesli masz dziecko to wiesz jakie ma potrzeby i ta ilośc mleka,chusteczek czy czegokolwiek co dostał Filipek nie starczy na długo!!! A zgłoszenie nadużycia to przesada!!!
Zbyszek jest dobrym człowiekiem bo mysli o innych i podzielił się juz z jedna mama tym co miał!

TYLE W TYM TEMACIE!!!

Zbyszku paczka dzis poszła,niestety z opóźnieniem ale choroba nas zmogla

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry