reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie nie musiałem na szczeście .zawsze juz bede sie dzielił z wami takimi wiadomosciami:-)

reklama
Czy ma może ktoś niepotrzebne biurko lub komode ? Jeśli tak to ślicznie poprosze

zawsze po deszczu wychodzi słonko..nie może być wciąż pod górę Zbyszek...
zobacz ile pomocy dostaliście-są tacy co Cie oszukali ,ale są i pomocni ludzie..

matko jaka jestem zmęczona po pracy-plecy mnie tak bolą ,że;/;/

Mam nadzieję, że nasza paczuszka doszła :)
Dziś dostałam paczkę dla Filipka - pieluszki, mleczko, chusteczki, grzechotki i ubranka różne w rozmiarach 6-9m-cy, 68cm, 72cm
Wyślę po niedzieli bo może jeszcze w weekend coś mi wpadnie :tak:

reklama
Bardzo przepraszam ale wkurzylam sie niesamowicie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wlasnie przegladalam na Wielkopolskim gumtree wasze ogloszenie z dnia 7 marca i jest mi bardzo przykro poniewaz od 2 tyg otrzymuja panstwo pomoc przez bb od wspanialych ludzi , mam ktore same za wiele nie maja a sie dziela . Otrzymuje pan pomoc materialna dziewczyny wysylaja przywoza paczki dla was a pan pisze ze nie ma mleka dla synka :-:)-:)-(

WIERZE ZE MACIE PANSTWO CIEZKO ALE UWAZAM ZE ZACZELISIE PRZEGINAC no i oczywiscie wprowadzacie ludzi w blad .

TAK SIE NIE ROBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykro mi ale zglosilam na gumtree naruszenie!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry