reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paczka została nadana dzisiaj mam nadzieję że coś się Państwu przyda cieszę się że mieszkanko spłacone jak będę mogła to pod koniec mies. zrobię dla Państwa jeszcze jeden przelew;) pozdrawiam ciepła życzę i kissek dla Fifiego:)

Czy ktoś nie chciałby kupic Opla astry 1993 rok muszę pilnie sprzeda bo musimy oddac do piatku dług żeby komornik nie przyszedł

Witam
nie zagladałem ostatnio zbyt czesto bo roznosiłem ulotki w sprawie remontów po poznaniu z kolega który zaoferował mi taka pomoc ale na razie zero oddzewu i to mnie przeraża piatek juz jutro .Sprzedalismy drukarke mamy 230zł ale to wciaz za mało żeby wstrzymac windykacje Nie wiem co dalej.chciałem podziekowac za paczuszki i pomoc finansowa To dla nas bardzo duzo
Pozdrawiam
Wszystkie mamy Jutro wasz dzień:-)

Do Pani która wysłała nam mleczko z allegro paczuszka doszła dziękujemy
pozdrawiam

Zbyszku..kurka sie porobiło...;/
cholerka !

ja dziś dostałam paczkę z ubrankami dla Filipka ,2 lluzki dla Kasi ,trochę chemii i jedzonka..
w sobotę się zdzwonimy i przyjedziemy..

Sprawę z komornikiem załatwiliśmy kamień z serca .teraz bedzie tylko lepiej
pozdrawiam wszystkie mamy:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry