reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
z wasza pomoca damy rade .mam nadzieje że jak staniemy na nogi bedziemy mogli współnie z wami pomaga potzrebujacym .Chyba nas przyjmiecie potem do grona ludzi wielkiego serduszka

reklama
Do rogalowa2 .daliśmy tym ludziom odziez .Bardzo sie cieszyli kazali cie uściska i podziekowac

ZBYSZKU NO TO WLECIMY W SOBOTĘ .

Baaaaardzo sie cieszę ,że mieszkanko zapłacone!!
super-kamień z serca co??:))

pewnie,że potem jak juz staniecie na nogi bedziemy pomagać innym :)
jesteś dobrym człowiekiem!!
pozdrów Kasie ..ukochaj Filipka ;)

super Zbyszku ze zdolaliscie uzbierac te pieniazki!!!

Ja rowniez czekam za rzeczami od paru osob i jak sie uzbiera to sie umowi na spotkanie:)

i nasza paczka jeszcze czeka moze cos jeszcze dojdzie :)
zbyszku czy mielibyscie kogos komu sie przydadza pieluszki rozmiar 2? bo zupelnie nie mam pomyslu co z nimi począć :)

Ironia tak naszej znajomej przyjaciólka ma małą cureczke i napewno potzrebuje bo sie jej nie przelewa tak słyszeliśmy wiec jak chcesz możemy jej przekazac

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry