reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uaktualniłam liste online (super pomysł!)
dziś wyszły kurierem 2 paczki, ode mnie i od Karolaola :tak:

idąc za przykładem Freiy'i też ogłaszam całą akcję na swoim profilu na facebooku!
(trochę zgapiłam Twój apel) :)

Ostatnia edycja:
reklama
hmm też tak myślałam, chyba nie ma znaczenia co kto wysłał?
np od Poznanianek też pójdzie jedna wspólna paczka i nie będziemy się rozwlekać co od kogo bo to nieważne, ważniejsze żeby rodzina dostała wszystko czego potrzebuje!

Moja drobna rada może po prostu napiszmy
LISTA:

i niech każdy wpisuje co już dał lub ma a jeśli dany produkt już istnieje to po prostu wpisujemy obok ilość jaką mamy,będzie szybciej i prościej.
np.
-herbatka-4sz.
-pieluszki-4 p.
-chusteczki-5 p.

i kolejna osoba dopisuje ilość albo od nowego myślnika nowy produkt.

Ale to moja propozycja.

o właśnie o takim czymś myślałam, będzie przejrzyście widać ile czego poszło a czego brakuje :)
ps. widzę że Filipek brak odparzeń ma załatwione na co najmniej 2 lata ;))

Też na liście powinna być ilość sztuk, a nie nicki osób, bo teraz to wygląda jak chwalenie się, hehehe... Zresztą jak będzie ilość sztuk to będzie przejrzyściej, bo nie muszę liczyć ile czego jest tylko mam to napisane.

Też na liście powinna być ilość sztuk, a nie nicki osób, bo teraz to wygląda jak chwalenie się, hehehe... Zresztą jak będzie ilość sztuk to będzie przejrzyściej, bo nie muszę liczyć ile czego jest tylko mam to napisane.

To była tylko moja propozycja ale uważam że tak będzie łatwiej i przejrzyście! Może któraś z mam która bardziej orientuje jak się tu poruszać założy taką zstrone poda linka i będziemy na bieżąco wpisywać tylko ilość i nowe produkty myśle że też dla Zbyszka będzie bardziej czytelnie co już jest w drodze do niego, bo będzie widział produkt i odrazu ilość .

rogalowa ale chodzi ci o strone www czy taki dokument jak zalozylam?

moge ewentualnie zrobic strone www z jakims formularzem gdzie kazdy by wpisywal ilsoc i to by sie samo robiło...

ewentualnie jeszcze mozemy zrobic tak ze bedziecie mi wysylac info a ja stworze strone z tabelą info gdzie mozna wplacac itd.. i mozna ta strona www promowac akcje na fb na przyklad

rogalowa ale chodzi ci o strone www czy taki dokument jak zalozylam?

moge ewentualnie zrobic strone www z jakims formularzem gdzie kazdy by wpisywal ilsoc i to by sie samo robiło...

Szczerzę mi wszystko jedno co będzie Tobie łatwiej zrobić.
Tylko żeby było czytelne i proste!
ironia przepraszam za to co napisze proszę nie obraź się) ale na pierwszy rzut oka w tamtej liście ciężko się połapać jakieś kolory nicki ilości coś po jednej stronie coś po drugiej. Musi być tak żeby każdy mógł wejść i szybko coś dopisać a nie zastanawiać sie gdzie co i jak.

Ale wielki szacunek za chęci i czas jaki poświęciłaś na przygotowanie tego!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry