reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Izabela34 nie ma sprawy:)

Carolinaaa dzięki kochana :)

Zbyszek jak będę u Ciebie mogę odebrac jakieś rzeczy z których Filipek wyrósł i wyślę do Caroliny...wiem,że Ona jeszcze pomaga jednej rodzinie i ubranka sie przydadzą...pytałeś w poście czy może to ktoś zrobić-ja mogę.

Carolaaa zgadzasz się czy już się dogadaliście na te ubranka?

Mama Kochana już się dogadaliśmy:))) Dzięki****

Tak jak Mama pisze ja pomagam też innym, 3 samotne matki...bez środków do życia i Pan Zbyszek zaoferował dla nich ubranka po synku:)))))

reklama
Paczka poszła! Po 10 bedzie kolejna skladkowa tym razem od kilku osób.

Dziewczyny może takie info sue przyda: na poczcie jest usługa Przesyłka Gabarytowa - kupuje się taki brązowy karton np. Za 20zł (cena zależy od rozmiaru pudełka) i już się potem nic nie dopłaca niezależnie od wagi przesyłki płaci się tylko za ten karton. Ja dzis dzięki temu zaoszczedzilam 18zl na poczcie bo pani w okienku powiedziała mi o tych pudełkach. :)

Strona powoli się robi... zrobie formularz gdzie kazdy wpisze co zakupil i raz dziennie bedzie sie lista produktow aktualizowac (beda podane nazwy produktow i ilosc sztuk ) :tak:

moze tak byc ?

wg mnie lepiej, obecną listę trochę przerobiłam i zmieniłam ilość sztuk (po odebraniu rzeczy od znajomych)

Dziewczyny (jak nie doczytałam to sorry) gdzie jest ta lista? mogłaby mi któraś link podać, z góry dzięki
Freiya dzięki za info!!!

mikusia - lista niedlugo bedzie juz nieaktualna zaraz koncze robic strone na stronie jest formularz do wpisywania swoich produktow i ilosci ;-)

Heja

Wersja Beta już jest dostępna - http://www.filipkowa.stroniczka.pl

Poprzez formularz można dodac swoje produkty...
:tak:

Aktualizacja produktów będzie raz dziennie wieczorem lub w miarę możliwości

Jeśli macie jakies uwagi to piszcie poprawie jak szybko sie da, tak zeby strona była funkcjonalna

no i potrzebuje danych do konta to wstawie na stronę.... mozemy równiez podpiąc FB (też potrzebuje linka do FP)
:-)

dziewczyny jak sprawdzicie strone prosze dajcie mi info czy wam strona bardzo wolno sie wczytuje lub sa jakies błedy - bo nie wiem czy tylko u mnie tak ciezko dzis chodzi

Ostatnia edycja:
Mama05 chciałam napisać,że paczka się odnalazła,wiem że poczułaś się jakobym Cię oskarżała,ale to było pytanie czy odebrałaś tę paczkę i w reszcie posta było moje zdanie na ten temat. Dlatego przepraszam,że w ogóle pytałam mój błąd.

Ironia dodałam podpaski,bo na pewno się też przydadzą,czy produkty na tej liście się wyświetlą z opuźnieniem? Bo mi się wcale ilości nie wyświetlają? Ja jestem trochę opóźniona,jeśli chodzi o nowinki techniczne i nie wiem....

Ostatnia edycja:
reklama
firanka - doszła do mnie wiadomosc- ja na biezaco aktualizuje listę wiec loz :)

a powiedz czy strona dobrze chodzi czy cos sie nie wyswietla?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry